Sivasspor İkinci Etap Çalışmalarına Başladı

Sivasspor, Antalya Side'de sürdürdüğü ikinci yarı hazırlıklarının 2. etap çalışmalarına başladı.

Side Sueno Beach Otel'de toplanan Sivasspor'da ilk etap çalışmalarına katılan yerli futbolcuların ardından yabancı futbolcular da kampa katıldı. Golcü futbolcu Pedirel Suarez'in de kampa bugün katılacağı açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Genel Direktörlüğü tarafından düzenlenen UEFA Pro-Lisans Güncelleme kursları için Antalya Titanic Otel'de bulunan Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın ise, 5 Ocak'ta kampa katılacağı öğrenildi. Yardımcı Antrenör Bülent Albayrak eşliğinde gerçekleştirilen
antrenmanlarda Kırmızı-beyazlı ekip, ormanda 45 dakika kros çalışmaları yaptı. Sabah gerçekleştirilen antrenmana bir grup taraftar davul, zurna eşliğinde takıma moral verdi. Sivasspor Kulübü başkanı Mecnun Otyakmaz da takımı kampta ziyaret etti.
İki gün boyunca günde üç antrenman yapacak olan Sivasspor'da antrenmanlar saat 07.00, 11.00 ve 18.00'da gerçekleştirileceği belirtildi.
Öte yandan, Sivasspor Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre 7 Ocak 2011 Cuma günü saat 18.30'da Sivasspor ile Beşiktaş arasında oynayacak hazırlık maçı Gloria Otel'in sahasında yapılacak.