Karabükspor'da Antalya Kampı Start Aldı

Spor Toto Spor Lig takımlarından Kardemir D.Ç. Karabükspor, ikinci etap kamp çalışmalarına bugün akşam itibari ile Antalya Belek'te start verdi.

Kırmızı-mavili takımda Brezilya'da ameliyat olan Tozo, 11 Ocak'ta takıma katılırken, Cernat ve yeni transfer Aydın Karabulut'un ise yarından itibaren takımla çalışmaya başlayacağı öğrenildi.
Kardemir Karabüskpor Genel Menajeri Seyit İçgül, geçtiğimiz hafta kendi tesislerinde süren bir haftalık ilk etap kamp çalışmalarına bugünden itibaren Antalya Belek'te bulunan IC Otel'in tesislerinde yeniden başladıklarını söyleyerek, "Cernat ve Aydın yarından itibaren takımla çalışmaya başlayacak. Bunun yanında ülkesi Brezilya'da ameliyat olan Da Silva (Tozo) ise ameliyat olduğundan 11 Ocak'ta aramıza katılacak. Bunun yanında transfer konusunda ise teknik direktörümüzün gerek duyması halinde iki transfer
yapmayı düşünüyoruz. Bu konuda görüşmelerimiz de devam ediyor. Öte yandan altyapıdan yetiştirdiğimiz ve profesyonel yaptığımız Levent Yılmaz'ı da kiralık olarak 3. Lig takımlarından Bayrampaşa takıma gönderdik. Yaklaşık 17 gün sürecek olan kamp çalışmalarımızda 4 hazırlık maçı yapacağız. Bunların ikisi daha belli olmadı" dedi.