Galatasaray-hannover 96 Maçı İçin Sadece Bin 300 Bilet Satıldı

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde 15 bin kişilik Alanya Stadı'nda oynanacak Galatasaray ile Almanya'nın Hannover 96 takımı arasındaki hazırlık maçı için sadece bin 300 bilet satıldı.

Alanya'da 8 Ocak tarihinde oynanacak hazırlık maçı için 5 bin 300 bilet ayrıldığı ancak şu ana kadar sadece bin 300 bilet satışı yapıldığı bildirilirken, maç öncesinde Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan başkanlığında Genel Emniyet, Sağlık ve Diğer Hizmetler konulu bir toplantı yapıldı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak, karşılaşmaların sağlıklı bir şekilde oynanması için gerekli çalışmaların devam ettiğini, maç günü 10 otobüsün ücretsiz servis yapacağını ifade etti.
Organizatör Tamer Yalçın'ın maç için ayrılan 5 bin 300 biletten şu ana kadar bin 300 adedinin satıldığını açıklaması üzerine Galatasaray Kulüp Başkanı Adnan Polat'ın danışmanı Erol Gerçeker, hayal kırıklığına uğradığını söyledi. Gerçeker, Alanya'yı spor şehri yapmak istediklerini ancak bu konuda ilginin az olmasından yakındı.
Toplantıda bilet satışlarının arttırılmasını sağlamak amacıyla halk otobüsleri ile ilçenin çeşitli noktalarına afişlerin asılacağı bildirildi.