Beşiktaş, İkinci Yarı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Sezonun ikinci yarısına bugün gerçekleştirdiği antrenmanla başlayan Beşiktaş, ikinci antrenmanını bu akşam basına kapalı olarak yaptı.

İkinci devre hazırlıkları için bu sabah top başı yapan ve ilk antrenmanını gerçekleştiren Siyah-beyazlılar, akşam yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti. Basına kapalı olarak yapılan çalışma yaklaşık 1,5 saat sürdü. Çalışmanın ilk bölümünde ısınma koşuları ve istasyon hareketleri yapan Siyah-beyazlılar, taktik çalışmaların yer aldığı ikinci bölümde ise tam saha pas çalışması ve kanat organizasyonları üzerinde durdu.
A2 Takım oyuncularından Furkan, Oğuz, Muhammet, Doğukan, Mertcan, Umut ve Ali Kuçik, akşam antrenmanında A Takım ile birlikte çalıştı.
Siyah-beyazlı takımın yeni transferleri Simao Sabrosa, Hugo Almeida ve Manuel Fernandes de akşam antrenmanında takımla birlikte çalıştı. Necip Uysal, Onur Bayramoğlu, Zapotocny, Ekrem Dağ ve Nihat Kahveci ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı.
Antrenmana izinli olan Fatih Tekke ve Yusuf Şimşek ile ülkesinden dönen Bobo ile tedavilerine devam edilen Ferrari, Holosko ve İbrahim Üzülmez katılmadı.
Beşiktaş, hazırlıklarını yarın sabah saat 10.30'da basına açık yapacağı antrenmanla sürdürecek. Siyah-beyazlılar, akşam saatlerinde ise özel bir uçakla Antalya'ya gidecek. Beşiktaş, devre arası kampını Belek bölgesindeki Glorie Serenity Resort otelde yapacak.