Tottenham, Beckham'a Kapılarını Açtı

ABD'de LA Galaxy takımının formasını giyen yıldız orta saha oyuncusu David Beckham'la ilgilendiklerini açıklayan Tottenham Hotspur Teknik Direktörü Harry Redknapp, Beckham'ın profesyonelliğini överek, Tottenham'ın elli yıllık şampiyonluk hasretinin İngiltere'nin eski kaptanının yardımıyla bitebileceğine inandığını söyledi

ABD'de LA Galaxy takımının formasını giyen yıldız orta saha oyuncusu David Beckham'la ilgilendiklerini açıklayan Tottenham Hotspur Teknik Direktörü Harry Redknapp, Beckham'ın profesyonelliğini överek, Tottenham'ın elli yıllık şampiyonluk hasretinin İngiltere'nin eski kaptanının yardımıyla bitebileceğine inandığını söyledi.
Tottenham Hotspour Teknik Direktörü Harry Redknapp, Manchester United'ın efsanevi kaptanı David Beckham'a resmen talip olduklarını açıkladı. David Beckham'ın yeniden Ada'da top koşturmak istediğini açıklamasının ardından, yıldız futbolcunun ismi Ada basınında çeşitli takımlarla anılmıştı. Bu haberler bazı futbolseverleri heyecanlandırırken, kimileri de yıldız oyuncunun artık Premier Lig'in mücadele gücüne sahip olmadığını vurgulamıştı.
Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın çalıştırıcısı Harry Redknapp'ın, Ocak ayı transfer döneminde Beckham'ı La Galaxy'den kiralamaya sıcak bakacaklarını açıklaması olayı bambaşka bir yere getirmiş oldu. İngiltere'nin The Sun gazetesine konuşan Tottenham Menajeri Redknapp, "LA Galaxy ile oyuncularının gitmesine izin verip vermeyecekleri konusunda görüşeceğiz. Beckham, üç aylık bir kiralık sözleşmeye sıcak bakıyorsa kesinlikle onu kadromuzda görmek istiyoruz. Hala muhteşem işler ortaya koyacağından
eminim, yoksa bu konuda hiç kendimi yormazdım" diyerek Beckham'a ne kadar güvendiğini gösterdi.
İngiliz teknik adam sözlerine, "Şampiyonluğu kovalayan 5 takımdan biriyiz ve kulübün sahibi olan Daniel Levy önümüzdeki sezon da Şampiyonlar Ligi'ne katılmamızı çok istiyor. Böyle zorlu bir mücadelede, özel bir yeteneğin takımda nasıl bir fark yaratabileceğinin de farkında. Beckham önümüzdeki üç ayı havuzunda keyif çatarak geçirmektense, Londra'nın dondurucu soğuğunda top oynamayı tercih ediyor" devam ederek Beckham transferinde ne kadar ısrarcı olduğunu da vurgulamış oldu.
Manchester United'ın efsanevi kaptanı eğer Tottenham'a transfer olursa, 16 Ocak'ta eski kulübü Manchester United'a karşı forma giyebilecek.