Sercan Yıldırım: İkinci kez şampiyonluk yaşayıp Avrupa'ya gitmek istiyorum

Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım, transfer söylentilerine tepki gösterdi. Türkiye'de Bursaspor dışında bir kulüp düşünmediğini ifade eden baş

Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım, transfer söylentilerine tepki gösterdi. Türkiye'de Bursaspor dışında bir kulüp düşünmediğini ifade eden başarılı futbolcu, yeşil-beyazlı takımda ikinci kez şampiyonluk yaşayıp Avrupa'ya gitmek istediğini söyledi.

Yılbaşını Uludağ'da geçiren Yıldırım, Amsterdam'a gitme planını, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın oğlu Serkan Yazıcı için bozduğunu belirtti. Antalya kampı öncesi tatil yapıp dinlendiğini dile getiren Sercan, transfer söylentilerinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

"GİTME TARAFTARI DEĞİLİM"

"Ben her zaman Bursaspor'un futbolcusuyum ve Bursasporluyum." diyen genç yetenek, şunları kaydetti: "Bunu her zaman dile getirdim. Gitme taraftarı değilim. Gidersem inşallah hele Avrupa hayalim gerçekleşirse ayrı bir mutluluk olur. Bursaspor'u temsil ederek gideceğim. Bursaspor'u en iyi yerlere getirip öyle gitmek istiyorum. Belki de ikinci defa şampiyonluktan sonra."

"REKABET BAŞARI GETİRİR"

Genç futbolcu, takıma yeni golcü alınacak olmasının kendisini nasıl etkileyeceği yönündeki soruya şu cevabı verdi: "Her zaman rekabet olmasının başarıyı getirdiğine inanıyorum. Her sezon böyleydi ve her sezon ben formayı kaptım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. O yüzden bir sıkıntım yok. İnşallah transfer edilen futbolcu gelip takıma katkısı olduğunda Bursaspor güzel yerlere gelecektir."

"YİNE ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Sercan, takım olarak ikinci yarı hedeflerini şöyle ifade etti: "Takım olarak hedefimiz ilk üç ama bu yıl da şampiyon olabileceğimizi düşünüyorum. Trabzonspor hep favori gösterildi. Bizler yine arka plana atıldık. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe, transferlerinden dolayı yine favori gösterildi. Biz yine sürpriz yapıp şampiyon olacağımıza inanıyorum. Hocamız da bunu söylüyor."

"ÇOK GOL ATMAYA BAKACAĞIM"

Genç yetenek, ikinci yarı için daha fazla gol atmak istediğini dile getirdi. Kendisine bir gol hedefi verildiğini ancak bunu basın mensupları ile paylaşmak istemediğini belirten Sercan, "Elimden gelenin en iyisini yapıp çok gol atmaya bakacağım. Takımda her zaman zaten gol sıkıntısı var deniyor. Daha 20 yaşındayım eksiklerimi gidermeye çalışıyorum. Onları da giderip çok gol atacağım." diye konuştu.

"Özel hayatınızla ilgili son günlerde çıkan haberler için neler söylemek istersin?" şeklindeki sorusuyu ise şöyle cevapladı: "Ben tatilime bile çıktığımda göz önünde olan futbolcuyum. Magazinsel haller olacak. Sıkıntı yok. Sadece gündeme fazla gelmeyip hiçbir şeyi inkar etmiyorum. Her şey ortada. Arkadaşım olduğunu her zaman söylüyorum Zaten kız arkadaşım olduğunda dile getiriyorum. O yüzden bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum."