Mersin İdmanyurdu ikinci yarıya Antalya'da hazırlanıyor

Bank Asya 1. Liginde mücadele eden Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, takımdaki bazı oyuncularla yolları ayırdıklarını belirterek, yerine

Bank Asya 1. Liginde mücadele eden Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, takımdaki bazı oyuncularla yolları ayırdıklarını belirterek, yerine yeni oyuncular takviye edeceklerini söyledi.

Antalya'da 2. etap kamp çalışmalarına başlayacaklarını belirten Kahramanlı, Antalya kampının ilk etabının çok verimli geçtiğini, eksiklikleri görerek, sıkıntıları en kısa sürede gidermek için çaba sarf edeceklerini kaydetti.

Ligin ilk yarısını 9. sırada tamamladıklarını, ikinci yarıda daha üst sıralara yükselmek için çalışacaklarını vurgulayan Kahramanlı, "Ligin ilk yarısında oynadığımız 16 karşılaşmadan 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldık. İlk yarıyı 23 puanla 9. sırada tamamladık. Alınan bu netice, yaşanan bir çok olumsuzlara rağmen, çok da kötü bir tablo değil. Bütün takımlar zaman zaman inişli çıkışlı grafikler çizebiliyor. O nedenle ligin ilk yarısını 9. sırada tamamladık. Taraftarımız ikinci yarı çok farklı bir Mersin İdmanyurdu izleyecek." dedi.