Mersin İdman Yurdu'nda Yaprak Dökümü

Bank Asya 1

Bank Asya 1. Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu'nda yaprak dökümü yaşanıyor. Teknik Direktör Nurullah Sağlam'ın, yönetime sunmuş olduğu rapor doğrultusunda 6 futbolcuyla yolların ayrıldığı bildirildi.
Sağlam'ın sunmuş olduğu rapora göre; Sertaç Şahin, Birol Parlak, Vladin Bujor, Ilgar Gurbanov, Musa Kuş ve Mehmet Budak'ın kendilerine takım bulması istendiği kaydedildi. Gelişmeleri İHA muhabirine değerlendiren Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, teknik heyetin kendilerine sunmuş olduğu rapor doğrultusunda hareket ettiklerinin altını çizerek, Nurullah Sağlam'ın takımda görmek istemediği oyuncularla da yolları birer birer ayırdıklarını anlattı.
Dış transferde; Bucaspor'dan Mehmet Polat, Gaziantepspor'dan Erman Özgür ve Sakaryaspor'dan da İlhan Özbay'ı kadrolarına dahil ettiklerini hatırlatan Kahramanlı, geçtiğimiz sezon Boluspor formasını giyen Nijeryalı orta saha oyuncusu Nduka Morrison Ozokwor'un da kampta deneneceği, son kararın da buna göre verileceğini söyledi. Kahramanlı, forvet ve orta sahaya birer oyuncu daha transfer etmek istediklerini, bu konudaki görüşmelerin de sürdürüldüğünü belirterek, kamp dönemi sonuna kadar da belirlenen
oyuncuları takıma kazandıracaklarının altını çizdi.
Takımın yeni sezon hazırlıklarını Antalya'da sürdürdüğü ve bu kapsamda da ilk etap kamp çalışmalarının tamamlandığını dile getiren Ali Kahramanlı, ikinci etap çalışmaları çerçevesinde futbolcuların yarın yeniden Antalya'da toplanarak, top başı yapacağı bilgisini verdi. Ligin kendileri için henüz yeni başladığını ve ikinci yarıdan oldukça umutlu olduklarını kaydeden Kahramanlı, çok verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini, bunu da lige yansıtıp başarılı sonuçlar almak istediklerini söyledi.
Maddi anlamda bir takım sorun ve sıkıntılar yaşadıklarının altını çizen Kahramanlı, Mersin Valisi Hasan Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan başta olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşların da desteğiyle bu süreci atlatmak istediklerini belirtti. Kahramanlı, "Maddi sıkıntıları aşıp, belirlenen 'ilk 6' hedefine ulaşmak istiyoruz. Bu nedenle de gerekli çalışmaları yapıyoruz" dedi.