Volkan, Başbakan Erdoğan'ı bekliyor

Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel evlenmek için Başbakan Erdoğan'ın programının kesinleşmesini bekliyor.

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Volkan Demirel ile 2009 Belçika güzeli nişanlısı Zeynep Sever dünya evine girmek için artık gün sayıyor.

Fenerbahçe'nin milli file bekçisi, şahitliğini yapacak Erdoğan'ın programı kesinleşince nişanlısı Zeynep Sever'le nikah tarihini belirleyecek.

ŞAHİTLER ERDOĞAN VE YILDIRIM
Ramazan Bayramı sonrası planlanan düğün töreni için her şey hazır. Sadece tarih belli değil. Eylül ayı içinde yapılacak düğünün tarihinin kesinleşmesi için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bekleniyor. Çırağan Sarayı'ndaki düğüne spor, siyaset ve sanat camiasından bin 100 seçkin davetli katılacak. Volkan-Zeynep çiftinin şahitliğini ise Başbakan Erdoğan ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yapacak.

"EVET" İÇİN BAŞBAKAN'I BEKLİYOR
Başbakan Erdoğan referandum çalışmaları nedeniyle şu günlerde yoğun bir gündeme sahip. Başbakan'ın 12 Eylül sonrası programı kesinleştiğinde Volkan ile Zeynep de nikah tarihlerini belirleyecek. Yaklaşık 1.5 yıl önce tanışan genç çift, geçen sezonun devre arasında Volkan'ın Belçika'ya gidip ailesinden Zeynep'i istemesinin ardından nişanlanmıştı.