Beşiktaş'ın Rakibi Vikingur İstanbul'da

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Perşembe günü Beşiktaş'la karşılaşacak olan Faroe Adaları temsilcisi Vikingur, İstanbul'a geldi.

  Beşiktaş ' ın UEFA Avrupa Ligi 2 . Ön Eleme Turu ' ndaki rakibi Faroe Adaları temsilcisi Vikingur İstanbul ' a geldi . Atatürk Havalimanı ' nda Beşiktaş Kulübü yetkilileri tarafından karşılanan Vikingur , Riva ' da bulunan Futbol Federasyonu ' nun kamp tesislerinde konaklayacak . Havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Vikingur Teknik Direktörü Jogvan Martin Olsen , Beşiktaş ' ın gücünün farkında olduklarını ancak bunu düşünmediklerini ve maça baktıklarını söyledi . Olsen , Siyah-beyazlıların yeni
transferleriyle çok güçlü bir kadro oluşturduğunu da sözlerine ekledi . Vikingur ' lu futbolcular da Beşiktaş gibi büyük yıldızların oynadığı bir takımla karşılaşacakları için heyecanlı olduklarını söylediler .
Vikingur , 13 Temmuz ( yarın ) saat 10 . 30 ' da Riva ' da antrenman yapacak . Faroe Adaları temsilcisi , son antrenmanını ise Çarşamba günü saat 20 . 00 ' de BJK İnönü Stadı ' nda gerçekleştirecek . Vikingur Teknik Direktörü Jogvan Martin Olsen , son idmanın öncesinde statta basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak .
( TC-ERS-ERS-S )