Fenerbahçe, Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Fenerbahçe, 2010-2011 futbol sezonunun hazırlıklarına başladı.

  Sarı-lacivertli takım , Samandıra ' daki Can Bartu Tesisleri ' nde yeni sezon için ilk çalışmasına çıktı . Christoph Daum ile yollar ayrıldıktan sonra teknik direktörlük görevine getirilen Aykut Kocaman , ilk antrenmanında takımın başında yer aldı . Futbolcularıyla antrenman öncesi bir toplantı yapan teknik direktör Aykut Kocaman , " Geçen sezon kötü bir final yaptık ama hayat devam ediyor . Mücadele ettiğimiz her kulvarda son derece iyi götürdük ancak sonunu getiremedik . Yeni bir sezona başlıyoruz , herkese
sakatlıktan uzak başarılı iyi bir sezon diliyorum " şeklinde ifadeler kullandı .
Teknik direktör Kocaman yönetiminde yaklaşık iki saat süren ilk çalışmada futbolcular koşunun ardından topla çalışmalar yaptı . Sarı-lacivertliler , pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı .
Sarı-lacivertli ekibin ilk çalışmasında , ülke milli takımlarında bulunan Lugano ile yeni transfer Miroslav Stoch yer almazken Güiza da çalışmaya katılmadı . Gökhan Gönül ve Mehmet Topuz koşu yapıp tesislere girerken Andre Santos ile Özer de tesislerde çalıştı .
Sezon açılış tarihi ve saati defalarca menajerine ve kendisine bildirilmesine rağmen akşamki toplanmada yer almayan Güiza ' ya ceza verilebileceği kaydedildi . Fenerbahçe ' nin 2010-2011 sezonu için transfer ettiği futbolculardan İlhan Eker ise Sarı-lacivertli ekiple ilk antrenmanına çıktı . Fenerbahçe ' de sezonun ilk yarısında kadro dışı bırakıldıktan sonra Fransa ' nın Toulouse takımında kiralık olarak forma giyen Kazım Kazım da sarı-lacivertli ekibin yeni sezon hazırlıklarına katıldı .

AYKUT KOCAMAN ' IN YARDIMCILARI BELLİ OLDU
Teknik direktörlüğünü Aykut Kocaman ' ın yapacağı Fenerbahçe ' de , Kocaman ' ın yardımcıları şu isimler oldu : Yardımcı Antrenör : İsmail Kartal , Yardımcı Antrenör : Fahrudin Ömeroviç , Antrenör : Turgay Altay , Kondisyoner : Doç . Dr . Alper Aşçı , Maç Analisti : Arda Keskin , Kaleci Antrenörü : Murat Öztürk , Bireysel Futbolcu Antrenörü : Dolu Arslan . Sarı-lacivertli ekibin doktorluğunu geçen yıl olduğu gibi yine Ertuğrul Karanlık yapacak .
Sarı-lacivertli futbolcular , yarın sabah tesislerde kan ve idrar testinde geçecek ve saat 10 . 00 ' da günün ilk antrenmanına çıkacak . Sarı-lacivertliler günün ikinci çalışmasını akşam 18 . 00 ' de yapacak .