Beşiktaş transfer haberleri

Gelecek sezona hızlı bir başlangıç yapmak isteyen Beşiktaş'ın tüm transfer haberlerini buradan takip edebilirsiniz...Beşiktaş'ın transfer haberleri için tıklayınız...İşte Beşiktaş transferleri...

  Schuster Beşiktaş ' a imzaladı
Beşiktaş transfer haberleri
Beşiktaş , Alman teknik direktö ; r Bernd Schuster ile 2 yıllık anlaşmaya vardı .

Beşiktaş ' ta Mustafa Denizli ' nin sağlık sorunları nedeniyle takımın başından ayrılmasının ardından teknik direktö ; r arayışlarına giren siyah-beyazlılar , Alman teknik adam Bernhard Schuster ile anlaşmaya vardı .

Siyah-beyazlılar , Schuster ile 2 yıllık sö ; zleşme imzalarken , Alman teknik adamın yıllık 2 milyon 600 bin Euro alacağı bildirildi .

Bu arada Beşiktaş , Schuster ' in transferini İstanbul Menkul Kıymetler Borsası ' na da bildirdi .

Borsaya yapılan aç ; ılamada ' ' Şirketimiz , Futbol A Takımımızın Teknik Direktö ; rü ; olarak Bernhard Schuster ile yıllık 2 milyon 600 bin Euro bedel karşılığı 2 yıllık sö ; zleşme imzalamıştır ' ' denildi .

NEDEN SCHUSTER?
Konu ile ilgili bir aç ; ıklama yapan Beşiktaş Basın Sö ; zcü ; sü ; Mete Dü ; ren , Schuster isminin ö ; ncelikle kendi iç ; ine de sindiğini sö ; ylerken , ekonomik aç ; ıdan siyah beyazlı takımın şartlarına en uygun teknik adamı tercih ettiklerini belirterek , ' İspanya ' da bulunan başkanımız Yıldırım Demirö ; ren ve futbol komitemiz Alman teknik adam Bernd Schuster ile 2 yıllık anlaşmaya vardı . Son bir haftadır yaptıkları gö ; rü ; şmeler sonrası Schuster ile temasa geç ; ildi ve anlaşma sağlandı . Bernd Schuster ' in altyapıya verdiği ö ; nem , kariyeri ve ekonomik aç ; ıdan en uygun şartlara sahip olması tercih nedenimiz oldu . Anlaşmanın diğer maddelerini ve detayları daha sonra aç ; ıklayacağız ' dedi .

YARDIMCI KİM OLACAK?
Schuster ' in yardımcısının kim olacağının henü ; z belli olmadığını kaydeden Dü ; ren , ' Yeni teknik patronumuzun yardımcıları henü ; z belli değil ama Tayfur Havutç ; u ile yola devam etmek istiyoruz . Kendisinin Almanca bilmesi avantaj olacaktır ' şeklinde konuştu .

' SALI VEYA Ç ; ARŞAMBA GELECEK '
Schuster ismini ö ; ncelikle kendisinin de benimsediğinin altını ç ; izen Mete Dü ; ren , ' Bizim planlarımızda Schuster yoktu ancak Mustafa Denizli ' nin yaşadığı sağlık sorunları sebebi ile mecburen bö ; yle bir karar verdik . Mecburen teknik direktö ; r değişikliğine gittik . Schuster İstanbul ' a salı veya ç ; arşamba gü ; nü ; gelecek ' ifadelerini kullandı .

Beşiktaş , Queresma ile anlaştı

Beşiktaş transfer haberleri
Beşiktaş , son 3 aydır transferinde ç ; aba harcadığı Ricardo Quaresma transferinde mutlu sona ulaştı .
Kartal 26 yaşındaki Portekizli futbolcuyla 3 yıllığına anlaşmaya vardı . Quaresma ' nın yıllık ü ; creti henü ; z aç ; ıklanmazken , İnter kulü ; bü ; ne bu transferlerle ilgili olarak 7 . 3 milyon Euro bonservis bedeli ö ; deneceği ö ; ğrenildi .

Siyah-beyazlı kulü ; bü ; n resmi internet sitesinden yapılan aç ; ıklamada ise , &ldquo ; Bir sü ; redir transfer gö ; rü ; şmeleri yaptığımız Inter ' in Portekizli oyuncusu Ricardo Quaresma ' yı siyah-beyazlı renklerimize bağladık . Quaresma artık Kartal&rdquo ; denildi .

SİTE YOĞUNLUKTAN KİTLENDİ

Quaresma ' nın transferinin ortaya ç ; ıkmasından sonra siyah-beyazlı kulü ; bü ; n internet sitesi kitlendi .

Taraftarların yoğun bir şekilde Beşiktaş ' ın internet sitesine girmek istemeleri nedeniyle bir sü ; re siteye ulaşmak mü ; mkü ; n olmadı .

QUARESMA KİMDİR?

Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma , 26 Eylü ; l 1983 ' te Lizbon ' da doğdu .

Sporting Lizbon , Barcelona , Porto , Chelsea ve Inter formaları giyen ve aç ; ık adı Ricardo Andrade Quaresma Bernardo olan Portekizli futbolcu , 1 . 73 metre boyunda . Sporting Lizbon ' da 2001-2003 sezonlarında 67 maç ; ta 13 gol kaydeden Quaresma , Barcelona ' da ise 2003-2004 sezonunda 26 maç ; ta 2 gol atabildi .

Porto ' da 112 maç ; ta 32 gole imza atan Portekizli futbolcu , 2008 ' de İtalya ' nın Inter takımına transfer oldu . Inter ' de 24 maç ; ta 1 gol atan Quaresma , sonra İngiltere ' nin Chelsea takımına kiralandı . Daha sonra yeniden Inter ' e dö ; nen Portekizli futbolcu geç ; en sezon fazla forma şansı bulamadı ve Dü ; nya Kupası ' na katılan Portekiz Milli Takımı ' na da seç ; ilemedi .

Sporting Lizbon ile birer lig , Portekiz Kupası ve Portekiz Sü ; per Kupası kazanan Quaresma , Porto ' da ise FIFA Dü ; nya Kulü ; pler Kupası , 3 lig şampiyonluğu , 1 Portekiz Kupası , 2 de Portekiz Sü ; per Kupası sevinci yaşadı .

Inter ' de 1 UEFA Şampiyonlar Ligi , 1 lig şampiyonluğu , 1 de İtalya Kupası şampiyonluğu gö ; ren Portekizli futbolcu , Chelsea ' deki kısa sü ; reli birlikteliğinde ise bir FA Kupası gö ; rdü ; .

Portekiz ' de 2005 ve 2006 yıllarında &ldquo ; Yılın Futbolcusu&rdquo ; seç ; ilen Quaresma , 2007 ' de de yine ü ; lkesinde &ldquo ; Altın Top&rdquo ; sahibi oldu .

Sercan Beşiktaş ' a imzalıyor

Beşiktaş transfer haberleri

Beşiktaş , teknik direktö ; rlü ; k gö ; revine dü ; nyaca ü ; nlü ; ç ; alıştırıcı Schuster ' i getirmesinin ardından bugü ; n ö ; ğle saatlerinde Portekizli yıldız Ricardo Quaresma ' yı kadrosuna katmıştı .
Siyah-beyazlı kulü ; p bunlarla yetinmedi ve şimdi de devlerin peşinden koştuğu Bursaspor ' un yıldız oyuncusu Sercan Yıldırım ' ın transferini bitirdi . Kartal genç ; oyuncu iç ; in yeşil-beyazlılara Holosko ' nun yanı sıra , Bursaspor ' da geç ; tiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Zapotocny ' nin bonservisini ve 3 milyon euro verecek .
Transferin ise en kısa sü ; rede aç ; ıklanması bekleniyor .

Roberto Hilbert Kartal ' a geliyor

Beşiktaş transfer haberleri
Siyah beyazlıların , Alman ekibi Stuttgart ' ın 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu ile kesin olarak anlaşmaya vardığı ileri sü ; rü ; ldü ; . . .
Transfer harekatını sü ; rdü ; ren Beşiktaş ' ın , Alman futbolcu Roberto Hilbert ile anlaştığı ileri sü ; rü ; ldü ; . DHA ' nın haberine gö ; re siyah beyazlılar , Almanya ' nın Stuttgart takımı ile sö ; zleşmesi 30 Haziran ' da serbest kalacak olan sağ kanat oyuncusu ile kesin olarak anlaştı ve mukavele imzaladı . 3 yıllık imza atan Hilbert ' in transferinin duyurulması iç ; in Alman takımı ile olan sö ; zleşmesinin bitmesi bekleiyor .
8 kez milli oldu

26 yaşındaki Roberto Hilbert , ilk profesyonel anlaşmasını 2002 yılında SC Feucht takımıyla yaptı . 2004-2006 yılları arasında Greuther Fü ; rth Kulü ; bü ; ' nde forma giyen Hilbert , 2006 ' dan bu yana da Stuttgart ' ta oynuyor . 8 kez de Alman A Milli Takımı ' nın formasını giyen Hilbert , Stuttgart formasıyla 17 gole imza attı .

Wagner Love ile Beşiktaş bomba patlatacak
Beşiktaş transfer haberleri
2 . BOMBA WAGNER LOVE Vagner Love Beşiktaş

Yö ; netimin , Quaresma ' yı bitirdikten sonra Vagner Love iç ; in CSKA Moskova ile gö ; rü ; şmelere başlayacağı ö ; ğrenildi

Yeni sezonda kadrosuna iki dü ; nya yıldızı katmayı planlayan Beşiktaş ' ın Ricardo Quaresma ' dan sonraki hedefi belli oldu : Vagner Love . Orta sahayı Portekizli virtü ; ö ; zle gü ; ç ; lendirmeyi dü ; şü ; nen siyah- beyazlı yö ; netimin , forvette yıllardır ç ; ekilen klas golcü ; ihtiyacını da Vagner Love ile gidermeyi planladığı ortaya ç ; ıktı . İtalyan basını , 2010 yılında Flamengo ' da kiralık olarak forma giyen CSKA Moskova ' nın Brezilyalı golcü ; sü ; iç ; in Beşiktaş ' ın da devreye girdiğini bildirdi .

BOBO ' NUN YERİNE

Napoli bö ; lgesi gazetesi Positano , Love ' a Beşiktaş ' ın dışında Napoli , Getafe , Mallorca ve Olympiakos ' un da talip olduğunu yazdı . 26 yaşındaki sambacı , Flamengo formasıyla Brezilya Ligi ve Libertadores Kupası ' nda 14 maç ; ta 7 gol attı . Eski piyasası olmayan Vagner ' in bonservis bedelinin 7-8 milyon euro ' ya indiği bildirildi . Beşiktaş ' ın Quaresma ' yı bitirdikten sonra Love iç ; in girişimlere başlayacağı ö ; ğrenildi . Yö ; netim fazla yabancıları satıp , gelecek para ile Vagner Love ' u almayı planlıyor .