Gaziantepspor, Hazırlıklara Başladı

Gaziantepspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarına Celal Doğan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik direktör Jose Couceiro yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşusu ve açma - germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde dar alanda çift kale oyun çalışması yapıldı. Antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı. Antrenmana sakat olan Erman Özgür, Tolga Seyhan, Serdar Kurtuluş, hasta olan Tomas, izinli olan Semih ve Ümit, Milli takımda bulunan Murat Ceylan katılmadı.
Antrenman sonrası ise teknik direktör Jose Couceiro, futbolcular Cristian Zurita, Olcan Adın, Mahmut Bezgin ve Karsha, Zirve Üniversitesi'nin düzenlediği panele katıldı. Panelin açılış konuşmasında Jose Coucerio ve futbolcular, davetlerinden dolayı okul yönetimi ve öğrencilere teşekkür ettiler. Panelde Jose Couceiro ve futbolcular öğretim görevlileri ve öğrencilerin sorularını cevapladılar.
Panel sonunda Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, teşekkür ederek teknik direktör Jose Couceiro'ya plaket ve futbolculara çeşitli hediyeler verdi.