İngiltere Premier Lig

İngiltere Premier Lig'in 35. haftasında oynanan Manchester derbisinde gülen taraf, City'i uzatmalarda bulduğu golle deviren Manchester United oldu.

  Premier Lig ' de haftanın en ö ; nemli karşılaşmasında Manchester City ile Manchester United , City ' nin sahası City of Manchester ' da kozlarını paylaştılar . Mü ; cadeleyi 47 binden fazla kişi izledi . Karşılaşmayı tecrü ; beli futbolcusu Paul Scholes ' un 90 artı 3 . dakikada attığı golle Manchester United 1-0 kazandı ve şampiyonluk umutlarını sü ; rdü ; rdü ; .
Oldukç ; a dü ; şü ; k bir tempoda oynanan ve gol pozisyonlarının az olduğu karşılaşmada Partice Evra ' nın ortasına boş pozisyonda iyi yü ; kselen Scholes , kafayla topu ağlara gö ; ndermeyi başardı . 36 yaşındaki tecrü ; beli futbolcun Scholes geç ; tiğimiz gü ; n takımıyla 1 yıllık yeni sö ; zleşme imzalayarak kontratını 1 yıl daha uzatmıştı .
İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı da ManU , Michael Owen ' ın 90 artı 3 . dakikada attığı golle 4-3 mağlup etmişti .
Manchester United bu galibiyetle bitime 3 maç ; kala puanını 76 ' ya yü ; kseltti ve bir maç ; ı eksik lider Chelsea ile arasındaki puan farkını 1 ' e indirdi . Ligi ilk 4 iç ; erisinde bitirerek Şampiyonlar Ligi ' ne katılmak isteyen Mancester City ise 62 puanla 4 . sırada kaldı .