Alex maç sonrasında iddialı konuştu

Fenerbahçenin emektar oyuncusu Alex De Souza, Galatasaray maçında muhteşem oyun sergilediklerini belirtirken, şampiyonluk için en büyük aday kendilerinin olduğunu savundu.

  Alex ' in maç ; sonu aç ; ıklamalarından şu şekillde konuşmasına devam etti ,

Maç ; ı izleyen Van Basten ' in ' Alex ' i izlemek keyifti . Sahanın en teknik ismiydi ' şeklinde yorum yaptığı sö ; ylenen Brezilyalı oyuncu , ' Bunları duydum , unutlmaz olan gece benim iç ; in daha da unutulmaz olacak . Sıkıntılı zamanlarda olumsuz yorumlarla karşılaşıyoruz . Yine bö ; yle bie zaman sonrası alınan galibiyetten sonra bunları duymak beni ç ; ok mutlu etti . Van Basten , Hollanda futbolunun yetiştirdiği en bü ; yü ; k yeteneklerden biri . Ç ; ok bü ; yü ; k bir oyuncu ve teknik adam . Hollanda futbolunda tarih yazmış birinden bu yorumları duymak ç ; ok ö ; nemli . O nedenle bu gece , daha da unutulmaz oldu benim iç ; in ' ifadesinde bulundu .

Maç ; ve şampiyonluk yarışı hakkında da konuşan Alex , ' Maç ; ta saha iç ; erisinde olumlu gö ; rü ; ntü ; ler ortaya koyduk . Hocamızın sö ; ylediklerini sahaya yansıttık . Galatasaray ' a saygı duymanın yanında gü ; cü ; nü ; biliyorduk . Taraftarının da desteğiyle maç ; a baskılı başlayacaklarını biliyorduk . Oyunu kontrol etmemiz gerektiğinde kontrol ettik , oynamamız gerektiğinde oynadık , sıkmamız gerektiğinde sıktık . Hocamızın maç ; ö ; ncesi bizden istediği yapmamız gereken ne gerekiyorsa yaptık ve galibiyete uzandık . Bursaspor dikiz aynasından baktığında hızlı bir şekilde geldiğimizi gö ; rü ; yor artık . Hızımızı aldık gidiyoruz . İnşallah bundan sonra da bu şekikde devam eder ve şampiyon oluruz ' iddiasında bulundu .