Slovakya'nın En İyi Hamsik

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden SSC Napoli'de forma giyen Marek Hamsik, ülkesi Slovakya'da yılın futbolcusu seçildi.

  Tarihinde ilk kez Dü ; nya Kupası Finalleri ' nde boy gö ; sterecek olan Slovakya Milli Takımı ' nın etkili isimlerinden birisi olan orta saha oyuncusu Marek Hamsik , Yılın Slovak Futbolcusu ö ; dü ; lü ; ne layık gö ; rü ; ldü ; . Henü ; z 22 yaşındaki milli takım kaptanlığına getirilerek dikkat ç ; eken Hamsik , ü ; lkesinde dü ; zenlenen bir tö ; renle ö ; dü ; lü ; nü ; aldı . Burada bir aç ; ıklama yapan Hamsik , ' Milli takımımız Dü ; nya Kupası ' na katılmayı garantiledi . Ardından bir oğlum oldu ve şimdi de bu ö ; dü ; le layık gö ; rü ; ldü ; m . Son birkaç ; ayda mü ; kemmel anılarım oldu . Ç ; ok mutluyum ç ; ü ; nkü ; henü ; z 22 yaşındayım ' dedi .

Geç ; tiğimiz yıl ö ; dü ; le layık gö ; rü ; len Liverpool ' un savunma oyuncusu Martin Skrtel ise bu yılki oylamada 4 . sırayı alabildi . Pravda Gazetesi tarafından organize edilen ve Slovakya Futbol Federasyonu ( SFZ ) işbirliği ile gerç ; ekleştirilen oylamada VfL Bochum ' un golcü ; sü ; Stanislav Sestak ikinci , Legia Warszawa kalecisi Jan Mucha ise ü ; ç ; ü ; ncü ; oldu .