Rıdvan Dilmen'den şok iddia

Sarı-lacivertlilerin eski oyuncusu Rıdvan Dilmen eski takımı için şok bir iddiada bulundu.

  Fenerbahç ; e ' nin İstanbul Bü ; yü ; kşehir Belediyespor ' a 2-1 yenilerek zirve yarışında bü ; yü ; k darbe yemesi ortalığı sarsarken , NTV Spor yorumcusu ve sarı-laciverti takımın eski oyuncusu Rıdvan Dilmen , şok bir iddiada bulundu .

Dilmen , ' ' Artık bu dakikadan sonra Fenerbahç ; e ' nin şampiyon olması imkansız . Fenerbahç ; e bu kadro yapısı ve bu teknik direktö ; rü ; ile şampiyon olamaz ' dedi .

Sarı-Lacivertli ekibin ligin ikinci yarısı ile birlikte her maç ; gol yediğini belirten Dilmen , ' ' Fenerbahç ; e iç ; in Manisa ' yla 2-2 berabere kalınca ' Ç ; ok iyi oynadı , şanssızdı ' dediler . İyi de ç ; ok iyi oynadı denilen Fenerbahç ; e , kü ; mede kalma mü ; cadelesi yapan Manisa ' dan 2 gol yiyor ve beraberliği son saniyede kurtarıyor . O gü ; n iyi oynayıp Manisa ' yı yenemeyen Fenerbahç ; e , bugü ; n kö ; tü ; oynayıp Belediye ' yi nasıl yenecek . Fenerbahç ; e son 8 yıldır yaptığı transfer yanlışlarını gö ; zden geç ; irmeli . Bu takımdan Alex , Emre ve Gö ; khan ' ı ç ; ıkart , geriye ne kalır? Sonra teknik direktö ; re bakıyorsunuz . Deniz 3 gü ; n ö ; nce sol bekte , bu maç ; ta sağ ö ; nde . Orada herkes oynar , Deniz oynayamaz ' ' şeklinde konuştu .