Niğdespor'un Büyük Transferi Kaleci Hayrettin Futbola Veda Etti

Türkiye A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray'ın eski kalecilerinden 47 yaşındaki Hayrettin Demirbaş, 12 yıl sonra Niğde'de döndüğü aktif futbolu, takımının final maçında kaybetmesi ile yeniden bıraktığını açıkladı

  Tü ; rkiye A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray ' ın eski kalecilerinden 47 yaşındaki Hayrettin Demirbaş , 12 yıl sonra Niğde ' de dö ; ndü ; ğü ; aktif futbolu , takımının final maç ; ında kaybetmesi ile yeniden bıraktığını aç ; ıkladı .
Niğde Sü ; per Amatö ; r Kü ; me maç ; ları nedeniyle 51 Niğdespor ' un transferi ile yeniden yeşil sahalara dö ; nen tecrü ; beli kaleci Hayrettin ' in takımı , 5 Şubat Şehir Stadı ' nda oynanan final maç ; ında Niğde Belediyespor ' la karşı karşıya geldi . Başa baş bir mü ; cadelenin yaşandığı karşılaşmada maç ; ın 81 . dakikasında Kazım Kılıç ; ' ın attığı golle geriye dü ; şen 51 Niğdespor karşılaşmayı kaybedince 3 . Lig ' e ç ; ıkma şansını yitirdi .
Maç ; tan sonra basın mensuplarına aç ; ıklamalarda bulunan tecrü ; beli file bekç ; isi Hayrettin , ' İstediğimiz futbolu oynayamadık . Kadro olarak Belediyespor bizden daha iyi bir takımdı ve daha iyi organize oldular . Yaklaşık 45 gü ; ndü ; r Niğde ' deyim . Gö ; nü ; l isterdi ki , bu maç ; ı geç ; ip Niğde ' yi 3 . Lig ' e ç ; ıkartmak . Ama nasip olmadı , ç ; ok ü ; zgü ; nü ; m . Bana hakkı geç ; en herkese ç ; ok teşekkü ; r ediyorum . Haklarını helal etsinler . Gö ; nlü ; m her zaman Niğde ' de olacak . Bu maç ; ı kazanan arkadaşlarımız 3 . Lig ' e ç ; ıkarlarsa biz bir nebze de
olsa mutlu oluruz ' dedi .
Hayrettin , bir gazetecinin , bundan sonra futbol hayatınız nasıl devam edecek sorusuna ise , ' Arkadaşlar bitti . Zaten bitirmiştim ama hocayı kıramamıştım ' şeklinde cevapladı .