Hakkari Bayan Futbol Takımı'ndan Gol Şov

Hakkari Gücü Bayan Futbol Takımı, evinde konuk ettiği Mersin Tarsus Bayan Futbol Takımı karşısında adeta gol şov yaparak maçı 23-0'lık skorla kazandı.

  Bayanlar Bölgesel Ligi 4 . Grup ' ta yer alan Hakkari Gücü Bayan Futbol Takımı , öğle saatlerinde şehir stadyumunda 2 . lige yükselme maçında Mersin Tarsus Bayan Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi . Maçın başından sonuna kadar büyük bir üstünlük sağlayan Hakkari Gücü , ilk yarıda rakibi karşısında 18-0 ' lık skorla öne geçti . Tribünlerde yerlerini alan erkek taraftarların desteği ile ikinci yarıda yine büyük bir performans sergileyen Hakkari Gücü , rakibini 23-0 ' lık skorla mağlup etti .
Hakkari Gücü Futbol Takımı ' na verdiği desteklerle bilinen işadamı Sadettin Güvener ' in de izlediği maçın bitiminde gözyaşlarına hakim olamayan Hakkari Gücü sporcusu ise hedeflerinin 25 gol olduğunu , ancak 23 gol attıkları için kendini tutamayıp ağladığını belirtti . Bazı sporcular ise haftaya Erzurum Bayan Futbol Takımı ile karşı karşıya geleceklerini belirterek , maçta büyük bir performans sergiledikleri için çok mutlu olduklarını kaydetti .