Fenerbahçe'den Hakem Fırat Aydınus'a Tepki

Fenerbahçe'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan 2-1 mağlubiyetin ardından Başkan Vekili Nihat Özdemir, maçı yöneten hakem Fırat Aydınus'a tepki gösterdi.

  Fenerbahç ; e Kulü ; bü ; Başkan Vekili Nihat Ö ; zdemir , maç ; tan sonra yaptığı aç ; ıklamada , Aydınus ' un bu sezon Beşiktaş ile yaptıkları derbi maç ; ta penaltılarını vermeyerek 3-0 mağlubiyete neden olduğunu sö ; yleyerek , ' Fırat Aydınus maç ; ın başından sonuna kadar kasıtlı hareketleriyle Fenerbahç ; e dü ; şmanlığını bugü ; n de devam ettirmiştir . Maalesef burada şampiyonluk yolunda ç ; ok ö ; nemli bir hasar almış bulunmaktayız ' dedi .

Sarı-lacivertli takımın İstanbul Bü ; yü ; kşehir Belediyespor karşısında iyi oynayamadığını kabul ettiklerini , ancak meseleye o aç ; ıdan bakmamak gerektiğini anlatan Ö ; zdemir , ' Burada bariz hakem hataları meydana gelmiştir . Bilhassa bir yardımcısının yaptığı bariz hatalar neticesinde 3 puandan mahrum olduk . İyi oynamadığımızı ben zaten kabul ediyorum . Hatalar olmasaydı belki Fenerbahç ; e futbol takımı bugü ; n buradan 3-1 gibi bir galibiyetle 3 puan alıp Kadıkö ; y ' e dö ; necekti ' diye konuştu .

Nihat Ö ; zdemir , Fırat Aydınus ' un yö ; netimi konusunda şunları sö ; yledi : ' Rakibimiz oynadığı futbolla bizi yendi . Onları tebrik ediyorum . Hepimizin maç ; ı izlediği gibi başında sonuna kadar hakem Fırat Aydınus ile yardımcılarının yö ; nettiği maç ; ta ç ; ok ö ; nemli ve maç ; ın neticesine tesir edecek bariz hatalar yapıldı . Maalesef bu hataların ç ; oğunluğu kulü ; bü ; mü ; zü ; n aleyhine olarak yapılmıştır . İlk yarının son saniyesinde attığımız gol , ofsayt iddiasıyla iptal edildi . Devamında Gü ; iza ' nın kaleciyle karşı karşıya kalarak bulacağı gol şansında ise rakip futbolcu sadece sarı kartla
cezalandırılmıştır . Bu kartın rengi kırmızı olmalıydı . Devamında ise 79 . dakikada Alex ' in yaptığı ikili mü ; cadeleyi hepimizde sarı kartın bile fazla olduğu dü ; şü ; ncesi varken , aniden ç ; ıkan kırmızı kartla takımımız 10 kişi kalmıştır . '

İstanbul Bü ; yü ; kşehir Belediyespor Kulü ; bü ; Başkanı Gö ; ksel Gü ; mü ; şdağ ise ç ; ok sayıda eksiğe rağmen Fenerbahç ; e karşısında iyi mü ; cadele ederek , ö ; nemli bir galibiyet aldıklarını belirterek , ' Bu yıl da hedefimiz ü ; st sıralarda yer almaktı . Futbolcularımızı soyunma odasında tebrik ettim . Ö ; nemli bir galibiyet aldık ' şeklinde konuştu .

Fenerbahç ; e cephesinin hakeme yü ; klenmesiyle ilgili bir soruyu ise Gö ; ksel Gü ; mü ; şdağ , ' Hakemlerle ilgili basına direkt olarak aç ; ıklama yapmak istemem . Takdiri kamuoyu versin ' ifadelerini kullandı .