Sakaryasporlu Taraftarlardan Tff'ye Protesto

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde Kent Meydanında toplanan Sakaryaspor taraftarları TFF tarafından verilen cezayı protesto etti.

  Sakaryaspor taraftarlar grubu Tatangalar , Adapazarı Kent Meydanı ' nda toplanarak Sakaryaspor ' a 3 maç ; seyircisiz oynama ve Pendikspor maç ; ının hü ; kmen mağlup olarak cezalandırılmasını protesto etti . 300 kişiden oluşan grup satılık TFF yazan bü ; yü ; k bir pankart aç ; arak TFF aleyhine slogan attı .

Taraftarlar yaptıkları basın aç ; ıklamasında Sakaryaspor ' un itirazına rağmen cezanın geri ç ; ekilmemesi durumunda yö ; netimden tek isteklerinin kulü ; bü ; n ligden ç ; ekilmesini istediler . Aç ; ıklamada ' Tek gayesi futbol olan bizleri ne polis panzerleri , ne sıkılan gaz ve ne de sıkılan sular durdurabilir . Bizler geç ; en sezon ilk defa tarihinde dü ; ştü ; ğü ; mü ; z bu ligde haklarımızı futbolculara helal ettik . TFF aldığı kararla eşi az gö ; rü ; len bir adaletsizlik ö ; rneği sergilemiştir . Bu alınan karar ortada ciddi bir senaryo kuşkusu
ortaya koymuştur . Rahmetli Hasan Doğan bugü ; n hayırla yad ediliyorsa , bugü ; n TFF Başkanı Mahmut Ö ; zgener aldığı bu kararla tarihteki yerini alacaktır . Sakaryaspor bü ; yü ; k bir camiadır . Kimse Sakaryaspor ' un onuru ve şerefiyle oynayamaz . Bizin bu kararın geri ç ; ekilmemesi durumunda yö ; netimden ve başkanımızdan isteğimiz takımın derhal ligden ç ; ekilmesidir ' denildi .

Gü ; neşli bir havada başlayan protesto eylemi yağan sağanak yağmura rağmen devam etti . Yağmur altında protestolarını sü ; rdü ; ren taraftarlar basın aç ; ıklamasının ardından olaysız bir şekilde dağıldı .