Fenerbahçe Belediye maçında galibiyet istiyor

Oynadığı son 6 maçta da galibiyet yüzü göremeyen Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenerek yeni bir seriye başlamak istiyor.

Ligde, Türkiye Kupası’nda ve UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı son 6 maçta da galibiyet yüzü göremeyen Fenerbahçe, yarın şansızlığını kırmak istiyor.

4 Şubat’ta Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Bursaspor’u 3 – 0 yenen Fenerbahçe o günden beri galibiyet yüzü görmedi. Sarı Kanaryalar bu maçtan sonra oynadıkları 6 maçta 3 mağlubiyet, 3 te beraserlek aldı.

SAKATLARIN DURUMU NE?

Kanarya’da hafif sakatlıkları süren İspanyol golcü Guiza, Cristian ve Gökhan Gönül’ün Belediye maçında 18 kişilik kadroda yer alacağı gelen haberler arasında. İshal olduğu için son antrenmana çıkmayan Kaleci Volkan Demirel de bu maçta sahaya çıkabilecek.

Ali Bilgin, Uğur Boral, Mehmet Topuz ve Özer Hurmacı ise sakatlıkları sürdüğü için yarın, forma giyemeyecekler.

Lugano’nun ise Daum tarafından yarınki maçta riske edilmeyeceği bildirilirdi.
MUHTEMEL 11
Alman çalıştırıcının Lille maçındaki gibi savunmada Önder, Bekir ve Bilica'ya görev vermesi, sol tarafta ise Deniz'in yerine, Andre Santos'u oynatması bekleniyor.

Sarı-lacivertlilerin yarınki maç öncesi muhtemel 11'i şöyle:

Volkan Demirel, Önder, Bekir, Bilica, Andre Santos, Gökhan Gönül, Cristian, Emre, Vederson, Alex, Güiza (Semih)

Bu arada, sarı-lacivertli ekipte 3 sarı kartı bulunan Bilica ceza sınırında bulunuyor. Bilica, yarınki maçta sarı kart görürse cezalı duruma düşecek ve 24. haftadaki Antalyaspor maçında forma giyemeyecek.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 15.00'te başlayacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe maçını hakem Fırat Aydınus yönetecek.