Ertuğrul Sağlam: Zirve yarışından kopmayacağız

Takımının şartlar ve ortam ne olursa olsun zirve yarışını sonuna kadar devam ettireceğini söyleyen Ertuğrul Sağlam, 'Bu takım daha değişik yerlerde olacak' dedi.

  Bursaspor teknik direktö ; rü ; Ertuğrul Sağlam , takımlarının şartlar ve ortam ne olursa olsun zirve yarışını sonuna kadar devam ettireceğini sö ; yledi . Sağlam , takımının cezası nedeniyle Adapazarı ' nda oynanan ve 3-0 galibiyetleriyle sona eren Sivasspor maç ; ının ardından yaptığı değerlendirmede , geç ; en hafta ligin zirve mü ; cadelesi iç ; in ö ; nem taşıyan Fenerbahç ; e karşılaşmasında 3 puan almayı başardıklarını hatırlattı . Birç ; ok insanın kafasında Fenerbahç ; e maç ; ının etkilerinin hafta boyunca sü ; receği yö ; nü ; nde endişe bulunduğuna dikkati ç ; eken Sağlam , şö ; yle konuştu : ' ' Bir de biliyorsunuz bü ; yü ; k karşılaşmalardan sonra oynanan maç ; larda konsantrasyon dü ; şü ; klü ; ğü ; yaşanmıştır . Kendi sahası ve taraftarı ö ; nü ; nde daha coşkulu ve daha tempolu oynayan bir takımız . Bunun da endişesi vardı . Tarafsız sahada , seyircisiz oynamanın nasıl yansıması olacak diye insanların kafasında soru işaretleri vardı . Maç ; ın atmosferine baktığımız zaman seyircisiz ve başka bir sahada oynanması bizim iç ; in bir olumsuzluktu . Taraftarımızın bize kattığı coşku ve heyecandan yoksun oynamak , bizim iç ; in bir dezavantaj gibi gö ; rü ; nü ; yordu ama bu eksikliği oyuncularımızın maç ; a başlarken ki coşkusu , heyecanı ve hırsı aç ; ıkç ; ası ortadan kaldırdı . ' '

' ' BU TAKIM TÜ ; RKİYE LİGİ ' NDE Ç ; OK DAHA DEĞİŞİK YERLERDE OLACAK ' '


Sivasspor ' un kadro kalitesi itibariyle ligde bulunduğu yerle ö ; rtü ; şmeyen bir takım olduğunu kaydeden Sağlam , ' ' Onlar da ligde kü ; me dü ; şmeme mü ; cadelesi veriyor . Dolayısıyla şartlara baktığımız zaman karşılaşma ö ; ncesinde bizim aç ; ımızdan dezavantaj var gibi gö ; rü ; nü ; yordu . Oyuncularımızın iyi niyeti , mü ; cadelesi , hırsı , isteği ve coşkusu bü ; tü ; n bu olumsuzlukları ortadan kaldırdı ' ' diye konuştu .

Ö ; nemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Sağlam , şunları dile getirdi : ' ' Bu takım şartlar ve ortam ne olursa olsun zirve yarışını sonuna kadar devam ettirecek . Herkes bundan emin olabilir . ' Ö ; nü ; mü ; zde bir fikstü ; r avantajı var ' demiştik . Şimdi yola devam ediyoruz , bizim gibi takımların alınan bö ; yle galibiyetlerin mutluluğunu ve sevincini ç ; ok yaşama lü ; ksü ; yok . Ö ; nü ; mü ; zdeki hafta bizim aç ; ımızdan Diyarbakırspor maç ; ı gerç ; ek anlamda final karşılaşması gibi gö ; rü ; nü ; yor . Ondan sonra da Manisaspor ve Denizlispor ile iç ; eride oynayacağız . Sonrasında ben inanıyorum ki bu takım Tü ; rkiye Ligi ' nde ç ; ok daha değişik yerlerde olacak . ' '

Geleceğe umutla bakabildiklerini belirten Sağlam , ' ' İnanıyoruz ki taraftarlarımız da o şekilde bakıyor . Ben bugü ; nkü ; olumsuzluklar karşısında hiç ; bir şekilde hırsını ve mü ; cadelesini kaybetmeyen , sahaya ç ; ıkıp ü ; st dü ; zeyde mü ; cadele yapıp , futbol adına ç ; ok gü ; zel şeyler ortaya koyup , net bir galibiyet alan oyuncularımı kutluyorum . Onlar inandıkları zaman neler yapabileceklerini geç ; en hafta da , bundan ö ; nce de gö ; sterdiler ' ' dedi .

Bursaspor taraftarlarını da uyaran Sağlam , ' ' Bu karşılaşma bizim iç ; in inşallah tarafsız sahada ya da seyircisiz oynayacağımız son karşılaşma olur , ç ; ü ; nkü ; ligdeki zirve mü ; cadelesinde bu tü ; r olumsuzluklarla bundan sonra karşılaşmamamız gerekiyor . İnşallah tarftarlarımız da bizim ceza almamıza sebebiyet veren insanlarla şapkalarını ö ; nlerine koyarlar ve sorumluluk duygularıyla hareket ederler ' ' diye konuştu .