Edgar Davıds'ten İha'ya Özel Açıklamalar

Hollanda futbolunun unutulmaz isimlerinden Edgar Davids, Türkiye'den birçok kulüpten teklif aldığını söyledi. Davids, vatandaşları Guus Hiddink ve Frank Rijkaard ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

  Hollanda futbolunun unutulmaz isimlerinden olan ve kariyerinde Ajax , Juventus , İnter , Milan ve Barcelona gibi takımların formasını giyen Edgar Davids , Red Bull ' un dü ; zenlediği Street Style organizasyonunda jü ; ri ü ; yeliği yapmak iç ; in geldiği Ankara ' da İHA ' ya ö ; zel aç ; ıklamalarda bulundu . Ankaralı vatandaşların bü ; yü ; k ilgi gö ; sterdiği Davids , ç ; ok gü ; zel bir organizasyonun iç ; inde yer aldığını belirterek , yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi .

Geç ; tiğimiz sezonun başında futbolu bırakan Davids , futbolculuk dö ; neminde Tü ; rkiye ' den birç ; ok teklif aldığını sö ; yledi . Davids , ' Tü ; rkiye ' den birç ; ok takım beni transfer etmek istedi . Futbolu bırakma dö ; nemimde bile gelen teklifler vardı . Ama bu tekliflerin hangi kulü ; plerden geldiğini sö ; ylemek doğru olmaz ' diye konuştu . Davids , Tü ; rkiye ' den Galatasaray , Fenerbahç ; e ve Beşiktaş ' ı tanıdığını ifade ederken , Fenerbahç ; e ' nin milli futbolcusu Emre Belö ; zoğlu ile de ç ; ok yakın arkadaş olduğunun altını ç ; izdi .

Davids , daha ö ; nce birlikte ç ; alıştığı vatandaşı Guus Hiddink ' in Tü ; rkiye A Milli Takımı ' nın başına gelmesiyle ilgili bir soruya , ' Guus Hiddink , birç ; ok uluslararası başarıya imza atmış kariyeri ç ; ok ö ; nemli bir teknik adam . Tü ; rkiye ' de de ç ; ok başarılı olacağına inanıyorum ' şeklinde cevap verdi .

Davids , Galatasaray ' ın Hollandalı teknik direktö ; rü ; Frank Rijkaard ile ilgili olarak ise , ' Rijkaard ile hem beraber futbol oynadık hem de milli takımda beraberdik . Galatasaray ' ı ç ; alıştırdığını biliyorum . Kendisini yakından takip ediyorum . Başarılı olduğunu dü ; şü ; nü ; yorum . Bu da beni mutlu ediyor ' ifadelerini kullandı .

Edgar Davids , gelecekte teknik direktö ; r olmayı dü ; şü ; nmediğini ve kendi yardım kuruluşu ile kendi markasının işleriyle ilgilenmeyi sevdiğini belirtti . Edgar Davids , 2010 Dü ; nya Kupası ' ndaki favorilerinin ise İspanya , Brezilya , İngiltere ve Hollanda olduğunu kaydetti .

Eski yıldız futbolcu , minik futbolculara da ç ; ağrıda bulunarak , ' Dışarı ç ; ıkın sokaklarda futbol oynayın . Bu ç ; ok ö ; nemli . Bö ; ylelikle hem eğlenirsiniz hem de kendinizi ç ; ok iyi geliştirirsiniz ' dedi .