Bursaspor, Sivasspor Engelini Rahat Geçti

Turkcell Süper Lig'in 23

  Turkcell Sü ; per Lig ' in 23 . haftasında cezası nedeniyle Sakarya Atatü ; rk Stadında oynadığı maç ; ta Sivasspor ' u 3-0 mağlup eden Bursaspor , zirve takibini sü ; rdü ; rü ; yor . Yeşil-beyazlı oyuncular ve yö ; neticiler , Sivasspor karşısında alınan farklı galibiyetin ardından Bursa ' dan gelen az sayıda taraftarı ile bü ; yü ; k sevinç ; yaşadı .

Bursaspor Teknik Direktö ; rü ; Ertuğrul Sağlam maç ; sonu yaptığı basın toplantısında ligin sonuna kadar zirve mü ; cadelesi yapacaklarını ifade ederek , ' Kazanılan bü ; yü ; k maç ; lardan sonra oynanan karşılaşmalar genelde zor geç ; erdi . Ayrıca Bursaspor olarak kendi taraftarı ö ; nü ; nde daha coşkulu ve arzulu oynuyordu . Bunun tereddü ; dü ; vardı . Bu bizim iç ; in dezavantaj gibi gö ; zü ; kü ; yordu . Ancak oyuncularımızın coşkusu bu eksikliğini ortadan kaldırdı . Sivasspor kadro yapısına bakınca ligde bulunduğu konumla aynı orantılı değil . Bu takım şartlar ne olursa olsun ortam ne olursa olsun bu zirve yarışını sonuna kadar devam ettirecek . Ve ettireceğiz de Ö ; nü ; mü ; zde bir fikstü ; r avantajı olduğu sö ; ylemiştik . Bizim takımların alınan galibiyetlerin sevincini mutluluğunu uzun sü ; re yaşama lü ; ksü ; yok . Yarından itibaren bizim iç ; in ö ; nemli olan Diyarbaspor maç ; ını dü ; şü ; nmeye başlayacağız . O maç ; bizim iç ; in final maç ; ı . Ondan sonra iç ; eride Manisa ve Denizli maç ; ını oynayacağız o maç ; lardan sonra bu takımı ç ; ok farklı yerlerde gö ; receğiz . Futbol adına ç ; ok iyi şeyler ortaya koyduk . Gerç ; ek anlamda iyi bir futbolcu gurubuna sahip olduğumuz mutluyum . Oyuncularımı tebrik ediyorum ' dedi .

Bursasporlu seyircilere seslenen Sağlam , ' Bu karşılaşma bizim tarafsız sahada ve seyircisiz oynadığımız son maç ; olur . Bizim ceza almamıza sebep olanlar bundan sonra sorumlu davranırlar ' diye konuştu .
Sivasspor Teknik Direktö ; rü ; Muhsin Ertuğral ise kö ; tü ; bir oyun ortaya koyduklarını ifade ederek , ' Sö ; ylenecek bir şey yok . Maç ; ın başından sonuna ü ; stü ; n olan taraf Bursaspor ' du . 90 dakika boyunca biz sadece kapandık ve savunma yaptık . Bu netice doğruydu . Biz 90 dakika iki top yapamadık . Ç ; ıkışlarımız uzun topla oldu şişirme oynadık . Takımımız adına kulü ; bü ; mü ; z adına ü ; zü ; lü ; yorum . Bugü ; n ç ; ok kö ; tü ; oynadık . Bursaspor ' u tebrik ediyorum ' dedi .

Karşılaşmanın seyircisiz oynanmasının her iki takım adına dezavantaj olduğunu ifade eden Ertuğral , dolu statlarda oynamayı tercih ettiklerini kaydetti .

Bursaspor takım kaptanı Ö ; mer Erdoğan ise ' Biz seri yakalamak istiyorduk . Zor olacağını biliyorduk . Seyircisiz maç ; larda konsantre zor . İyi hazırlandık . Maç ; sonuna kadar ü ; stü ; n olan bizdik haklı bir galibiyet aldık . Ö ; nü ; mü ; zdeki maç ; lara bakacağız . Bü ; tü ; n maç ; larımızı kazanıp ü ; st sıraları zorlayacağız ' dedi .

Volkan Şen ise ' Zor geç ; eğini biliyorduk . Dezavantajı avantaja ç ; evirdik . Ü ; ç ; puanı buraya gelen taraftarlara armağan ediyoruz Hedefimiz sezon sonunda ligin ilk 3 ' ü ; arasında yer almak istiyoruz ' diye konuştu .
Battala , ç ; ok ö ; nemli bir ü ; ç ; puan kazandıkları ifade ederek , ilk golü ; kendisinin attığı iç ; in mutlu olduğunu sö ; yledi .

İbrahim , ' Seyircisiz ü ; zü ; cü ; , taraftarımız ö ; nü ; nde oynamak bizim iç ; in dezavantaj . Avantajı Kolay maç ; yok . 3-0 kazandık her maç ; a galibiyet iç ; in ç ; ıkıyoruz . Gö ; tü ; rebildiğimiz yere kadar gö ; tü ; receğiz ' dedi .
Turgay , bu maç ; ın geride kaldığını ifade ederek artık ö ; nlerindeki maç ; ları dü ; şü ; ndü ; klerini kaydetti .

Sivasspor kaptanı Mehmet Yıldız ise , ' Ç ; ok kö ; tü ; bir maç ; oynadık . Ö ; nü ; mü ; zdeki maç ; lara bakacağız . Bursaspor iyi bir oyunla ü ; ç ; puan aldı . Sivasspor bu sene dü ; şmeyecek . Biraz sabır ' dedi .

Sivassporlu Keita ise kö ; tü ; oynadıklarını belirterek Bursaspor ' un hak etiğini bir galibiyet aldığını sö ; yledi .