Başkan Polat'tan Sitem

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Denetleme kurulu'ndan istifa eden 3 üyeye sitem etti. Başkan Polat, Görevi tamamlamamak çok acı verici olduğunu söyledi.

  Lü ; tfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Auditorium ' da gerç ; ekleştirilen Galatasaray Kulü ; bü ; Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı ' nda konuşan Galatasaray Kulü ; bü ; Başkanı Adnan Polat , iki yıllık sü ; reç ; te kendisinin ve arkadaşlarının icraatlarda Galatasaray ' ın menfaatlerini en ü ; st dü ; zeyde tutabilmek iç ; in kapasitelerini yettiği en son sınıra kadar kullandığını sö ; yledi .

Galatasaray gibi bü ; yü ; k bir kulü ; p olarak , ö ; zellikle medyanın ö ; nü ; nde icraat yaparken bir yıl iç ; inde bir ç ; ok karar aldığını vurgulayan Başkan Polat , ' Bu kararların hepsinin doğru olması mü ; mkü ; n değil . Ancak biz yanlış karar almaktan korkmuyoruz . İkazı geldiği vakit bunu dü ; zeltmekten de gocunmuyoruz . Kulü ; ple ilgili her tü ; rlü ; belgeyi de divan kurulumuzun talebi ü ; zerine her zaman sunuyoruz . Talep edenler bu belgeleri aldılar . İstifa eden denetleme kurulu ü ; yelerinin geç ; erli bir nedenleri olmadı . İstifa etmeleri
iç ; in şö ; yle bir nedenleri olsa , ' Biz yö ; netim kurulundan bilgi alamıyoruz . Belge alamıyoruz . Gö ; revimizi yapamıyoruz . Bu nedenle istifa ediyoruz ' deseler anlarım . Belki ben de onlarla istifa ederdim ' dedi .
Polat , Galatasaray Kulü ; bü ; Tü ; zü ; ğü ; ' nde yö ; netimin kurulunun daveti ü ; zerine denetleme kurulunun yö ; netim kurulu toplantılarına katıldığının belirterek , ' Bu tamamen yö ; netim kurulunun inisiyatifidir . Yö ; netim kuruluna alınmadığı iç ; in istifa edilmesi beni aç ; ıkç ; ası ç ; ok ü ; zdü ; . Galatasaray ' da ilk defa bö ; yle bir şey oluyor . Bu kadar duygusal davranıp istifa etmek ; gö ; revi tamamlamamak ç ; ok acı verici . Kalamış arazisinin değerlendirilmesi iç ; in gerekli kaynağın ayrıldı . Ö ; nü ; mü ; zdeki dö ; nemde bü ; tç ; emizde gö ; receksiniz . Ciddi
bir kaynak ayırdık . Kalamış ' taki tü ; m yatırımlar bitecek oradaki tü ; m su sporcularımız sporlarını yapmaya devam edecek ' diye konuştu .

Tü ; rk futbolunun 54 . yılını yaşadıklarını kaydederek , bu 54 yılda elde edilen 17 lig şampiyonluğun 4 ' ü ; nde kendisinin olduğunu belirten Polat , ' 17 şampiyonluğun 4 ' ü ; nde tam yetkiyle kulü ; bü ; n tepesinde bulundum . Dolayısıyla futbolun nasıl bir şey olup olmadığını mutfakta neler olup olmadığını ç ; ok iyi biliyorum . Her zaman işler arzu ettiğiniz gibi gitmeyebiliyor . Bunu hatırlatmak istedim ' dedi .