Nobre'nin Oğlu Yoğun Bakımda

Beşiktaş'ın Brezilya asıllı Türk pasaportu taşıyan futbolcusu Mert Nobre'nin oğlu Nicolas (7), hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Beşiktaşlı futbolcu Mert Nobre'nin oğlu 7 yaşındaki Nicolas Nobre yoğun bakımda. Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Nicolas'ın hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındığı, hastanede teşhis ve gerekli tetkiklerinin yapıldığı belirtildi. Nobre'nin oğlu bir süre önce de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada Nobre'ye ve ailesine geçmiş olsun dilekleri sunulurken şu ifadelere yer verildi: "Hisar hastanesinde tedavi altına alınan Nicolas Nobre'nin sağlık durumu ile ilgili açıklama ve teşhis, gerekli tetkiklerin tamamlanmasının ardından bugün saat 18.00'den sonra yapılacaktır. Kulübümüzün ve Kulüp doktorlarımızın da yakından ilgilendiği Nicolas Nobre şu an için yoğun bakımdadır. Nicolas Nobre'nin yaşadığı sağlık sorunundan büyük üzüntü duyduğumuzu belirtir, acil şifalar diler; futbolcumuz Mert Nobre'ye ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunarız."