Gaziantepspor'da Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları

Geçen haftayı puansız kapatan Gaziantepspor, Eskişehirspor'u yenerek toparlanmak istiyor.

Gaziantepspor, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Jose Couceiro yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşusu ve açma - germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde 5'e 2 ve yarı alanda çift kale oyun çalışmaları yapılırken, antrenmanın son bölümünde oyuncular şut çalışması yaptı. Antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Jose Couceiro, kaybettikleri bir maçtan sonra mutlu olamadıklarını belirterek, Eskişehirspor maçı ile toplanacaklarını belirtti. Eskişehirspor maçını önemsediğini söyleyen Portekizli çalıştırıcı, kazanmak için her şeyi yapacaklarını ifade etti. Couceiro, "Her maç zor geçiyor, hiçbir maç birbirine benzemiyor. Eskişehirspor şuan kendine güvenen bir takım. Kendimize gelmemiz için bu maçı kazanmamız lazım" dedi.

Eskişehirspor karşısında taraftarın desteğini bekleyen Couceiro, "Bizim için temel konulandan biri, taraftarın destek vermesi. Her maçta yaptıkları gibi bizi desteklesinler, bizde onları mutlu etmek istiyoruz" diye konuştu.

Bahis operasyonunda gözaltına alınan ve serbest bırakıldıktan sonra A-2 takıma gönderilen Soner ve Muhammet'in durumunu da değerlendiren Couceiro, "Soner ve Muhammet A-2'ye gönderildi. Şuan için alınan karar, geçici. Arkadaşlarımız aramıza tekrar dönecekler" şeklinde konuştu.