Bursaspor, Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Turkcell Süper liginin 23. haftasında cezası nedeniyle Sakarya'da Sivasspor ile karşılaşacak Bursaspor hazırlıklarını tamamladı.

Sivasspor ile cezası nedeniyle Sakarya'da karşılaşacak olan Bursaspor karşılaşmanın oynanacağı Sakarya Atatürk Stadı'nda son antrenmanını yaptı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde çalışan yeşil beyazlı ekip taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

İdmandan sonra açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Sivasspor'un güçlü bir ekip olduğunu ifade ederek, "Ligde çok önemli bir yerdeyiz. Taraftarın takıma olan inancı had safhada, beklenti de her geçen gün artıyor. Bu beklentiye karşılık verebilme adına oyuncular ve personelimizle birlik ve bütünlük oluşturmuş durumdayız. Yaptıklarımızdan daha iyisini ortaya koymak zorundayız. Geçmişteki olumsuz ne varsa ondan ders çıkarıyoruz. Oyuncularım bugüne kadar sorumluluk aldılar ve çok şey yaptılar. Futbolda her şey olabilir. Bundan sonraki dönemde alınacak ya da kaybedilecek puanlar çok önemli. Taraftarımızın ve şehrimizin takımı sahiplendiğini görüyoruz. Bu da gelecek adına bizi mutlu ediyor" dedi.

Sakarya'yı kendi evleri olarak gördüklerini ifade eden Sağlam, "Sakarya'yı tercih etmemizin sebebi, saha zemininin iyi olmasının futbol kalitesini artıracağını düşündük. Yakınlık önemliydi. İnşallah Bursa taraftarının kötü anılarını silmek için de bir fırsat. Çok büyük hedefler oluşturma adına Sakarya başlangıç yeri olabilir. Başka bir şeyle kafamızı meşgul etmek istemiyoruz" diye konuştu.
İdman sonrası Unitimsah Sakarya Derneği, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlama çiçek vererek başarılar dilediler.