Üç taraftar bıçaklandı

Beşiktaş-Bursaspor maçı öncesinde iki takım taraftarları arasında kavga çıktı.

Spor Toto Süper Lig'deki Beşiktaş-Bursaspor maçından önce iki takım taraftarları arasında olaylar çıktı. Polis olayları yatıştırmak için biber gazı kullandı.

Süper Lig'in 15'inci haftasındaki Beşiktaş-Buraspor maçı öncesinde taraftarlar arasında tatsız olaylar yaşandı.

7.5 yıl sonra İnönü Stadı'nda maç izlemeye gelen Bursaspor taraftarları aynı anda stada ulaşınca olaylar patlak verdi. Polis kordonunu taşlar, sopalar ve şişelerle delen siyah-beyazlılar, Bursaspor taraftarına saldırdı.

Karşılık vermeye çalışan Bursasporlu taraftarlar ile Beşiktaşlılar arasındaki ufak çaplı çatışmada polis ile birbirine giren taraftarlar da oldu.

Olayları dindirmek için polis biber gazı da kullanırken, yaklaşık 20 otobüs ile gelen bin 200 kadar Bursaspor taraftartarı ile binlerce Beşiktaş taraftarının karşı karşıya gelmesinden kaynaklanan olaylarda bıçaklı saldırı da yaşandı.

Bıçakla yaralanmalardan dolayı kan kaybı yaşayanlara stadın önünde tıbbi müdahale yapılmaya çalışıldı.

Bursasporlu üç taraftar bıçaklandı

Bursaspor taraftarlarının eski açık tribünün dış kısmına alınmasıyla birlikte Beşiktaş yönünden gelen siyah-beyazlı taraftarların bir bölümü barikatları aşarak, yeşil-beyazlı taraftarların bulunduğu bölüme doğru hareketlendi.

İki takım taraftarları arasında kavga yaşanırken, güvenlik güçleri biber gazı sıkarak taraftarları uzaklaştırmaya çalıştı. Bu sırada iki Bursaspor taraftarının bıçakla yaralandığı görülürken, güvenlik güçleri bazı taraftarları gözaltına aldı.

Yaralanan taraftarlar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tribünde Bursasporlular içinde yer alan bir taraftar da bıçakla yaralandığı için saha içine alınıp sedyeye konuldu ve ambulansla hastaneye götürüldü.

İki takım taraftarları tribünlere girdikten sonra da birbirlerine küfürlü tezahüratlar yaptı.