Sunexpress, Trabzonspor Basketbol Kulübü'nün Ulaşım Sponsoru Oldu

Sunexpress, Trabzonspor Basketbol Kulübü'nün ulaşım sponsoru oldu.

Trabzonspor Basketbol Kulübü, 2010-2011 sezonun boyunca yapacağı dış saha maçlarına ulaşım için SunExpress ile sponsorluk anlaşması imzaladı.
Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Saner Ayar ile SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say arasında imzalanan anlaşma kapsamında Trabzonspor basketbol takımı, Beko Basketbol Ligi'nde deplasmanda oynayacağı maçlar için, SunExpress'in iç hat uçuşları dahilindeki illere ücretsiz seyahat edecek. Sponsorluk anlaşması, Trabzonspor'un oynayacağı Avrupa Kupası maçlarını da kapsayacak.
Sponsorluk imza töreninde konuşan Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Saner Ayar, Trabzon şehrine spor anlamında yapılan yatırımların yarının Trabzonlu gençlerine bırakılan en önemli miraslardan birisi olacağını belirterek, "Bu anlamda Sunexpress firmasının Trabzonspor basketboluna yapmakta olduğu maddi ve manevi yatırımlar için teşekkür ediyor, ayrıca Trabzon'dan Frankfurt ve Stuttgart şehirlerine başlayan direk uçuşların Trabzon halkı için hayırlı olmasını temenni ediyoruz" dedi.
SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say ise Trabzonspor'un Türkiye'nin en değerli spor markalarından biri olduğunu vurgulayarak, "Bu markanın futboldan sonra basketbolda da ligin en değerli takımlarından biri olacağına kuşkumuz yok. Bu nedenle geçtiğimiz sezon başladığımız desteğe, bu yıl 1. ligde de devam etmekten mutluyuz. Trabzon'un sporla bütünleşmiş bir şehir olduğunun farkındayız, burada spora ve sporcuya sağlanan katkının, Trabzon'a verilecek en önemli hizmetlerden biri olacağının
bilincindeyiz" dedi.
İmza törenine, SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say ve Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Saner Ayar'ın yanı sıra, Trabzonspor Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Genel Direktör Doğan Hakyemez, Antrenör Alaeddin Yakan ve takım oyuncuları katıldı.