Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2

Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor, deplasmanda karşılaşacağı Karadeniz ekibi 1461 Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak, Trabzon'a gitti. Geçen hafta Balıkesirspor'u yenerek çıkışa geçen Sarı-yeşilli ekip, Trabzon deplasmanından da galip gelerek bu çıkışı sürdürmek istiyor.
Şanlıurfaspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı 1461 Trabzonspor maçı için dün Trabzon'a gitti. Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Akarslan'ın başkanlığını yaptığı kafile, Trabzon'dan puan ya da puanlarla dönmek istiyor. Trabzon'da kampa giren sarı-yeşilliler, maç saatini beklemeye başladı.
Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Akarslan, yaptığı açıklama, Trabzon'a galibiyet için gittiklerini belirterek, "Trabzon deplasmanına daha önce ligin 7. Haftasında karşılaştığımız Ofspor maçı için gelmiştik. Bu deplasmanda çok güzel karşılanmıştık. Aynı güzellikle de Şanlıurfa'ya 3 puanla dönmüştük. İnşallah yarın oynayacağımız 1461 Trabzonspor maçından da galibiyetle ayrılan taraf oluruz. Uzun süredir hasret kaldığımız galibiyet hasretine Balıkesirspor maçıyla son verdik. Bu maçta taraftarımızın da desteğini
alarak 3 puanla ayrılmayı başardık. Balıkesir maçından aldığımız 3 puan bize ilaç gibi geldi. Lige şampiyonluk parolasıyla başlamıştık. Ama daha sonra bir takım sorunlar yaşadık ve işlerimiz istediğimiz gibi gitmedi. Bundan dolayı şu an 6. Sırada yer alıyoruz. Öncelikli hedefimiz ilk yarının sonuna kadar puan kaybetmemek ve lider ile aramızda bulunan puan farkını kapatabilmek. Bunun da mücadelesini veriyoruz. İnşallah önümüzde oynayacağımız maçlardan iyi sonuçlarla ayrılır, koyduğumuz hedeflere ulaşırız"
dedi.