Manisaspor Sahasında Ağırladığı Gaziantepspor'u 2-0 Mağlup Etti

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Manisaspor sahasında konuk ettiği Gaziantepspor'u 2-0 mağlup etti.

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Gaziantepspor Yardımcı Antrenörü Cüneyt Dumlupınar, Zurita'ya gösterilen kırmızı kartı ağır bulduğunu ifade ederek, "Manisaspor'u galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Tebrik etmemim akabinde galibiyetlerini küçümsemiyorum. İlk yarım saatte çok net pozisyonlarımız vardı. Puana çok ihtiyacı olan bir takımla mücadele ederken 10 kişi kalmak bizi çok zor duruma soktu. İkinci yarı 10 kişi kalmamıza rağmen oyunu tutmaya çalıştık. Oyuncularımız elinden geleni yaptı. İlk
yarım saat avucumuzda olan maçı ağır bulduğum kırmızı karttan sonra verdik. Manisaspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.
Galibiyetten dolayı oyuncularını kutladığını ifade eden Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, her iki takımın da geçtiğimiz hafta yenildiğini, bu yüzden bu maça çok önem vererek başladığını kaydetti. Karaman, "Kendi evimizde oynadığımız maçlarda zorlanıyorduk. Bugünkü maçtada 11'e 11 oynadığımız dakikalarda Simpson'un bir pozisyonu vardı, orada golü bulsaydık, daha farklı bir maç olabilirdi. Rakibimizin kırmızı kart görüp 10 kişi kalması bizim daha etkili bir oyun oynamamıza sebep oldu. Etkili bir
oyun oynadık. İzleyenlere zevkli bir maç izlettiğimizi düşünüyorum. Takımla beraber çalışmaya başladıktan sonra 0 puandan 18 puana kadar geldik. Gerçekten buralara gelmek kolay değil. Futbolcu arkadaşlarımızın hepsi alkışı hak etti. Şimdi önümüzde 2 maç var. Bu iki maçı da alıp ikinci yarıya avantajlı başlamak istiyoruz. Balanslı bir takım kurma hedefindeyiz. Gaziantepspor takımına bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Maçta Manisaspor'un ilk golünü atan Isaac ise "Futbol takım oyunudur, bugün takım arkadaşlarımızla beraber bunun nasıl yapılacağını gösterdik. Evimizde maç kazanamıyorduk, bugün şeytanın bacağını kırdık ve galip geldik" dedi.
Gaziantepsporlu Gökhan Öztürk de, deplasmanda nasıl oynanması gerektiğini bilen bir takım olduklarını ifade ederek, "Kırmızı karta kadar çok iyi bir oyun sergiledik. Fakat kırmızı karttan sonra gerçek oyunumuzu sahaya yansıtamadık. Önümüzdeki Kayserispor maçını kazanıp ligi iyi yerde bitirmek istiyoruz" diye konuştu.
Manisa'ya galip gelmek amacıyla geldiklerini kaydeden Orhan Gülle, "Bizim açımızdan çok kötü oldu. En kötü buradan beraberlik ile ayrılmayı düşünüyorduk. 10 kişi kaldıktan sonra çok zorlandık. İlk yarı 2 gol yemeseydik, ikinci yarı daha farklı olabilirdi" dedi.