Bursaspor Ertuğrul Sağlam İle Sözleşme Yenilemeye Hazırlanıyor

Bursaspor Kulubü Başkanı İbrahim Yazıcı, Ertuğrul Sağlam ile anlaşma yenilemek istediklerini belirterek, "Bu anlaşmayı daha da ileriye taşımak istiyorum

Bursaspor Kulubü Başkanı İbrahim Yazıcı, Ertuğrul Sağlam ile anlaşma yenilemek istediklerini belirterek, "Bu anlaşmayı daha da ileriye taşımak istiyorum. Ertuğrul Hoca da bunu istiyor. Bugüne kadar birbirimizi kırıcı hiçbir şeyimiz olmadı" dedi. Yazıcı, Şampiyonlar Ligi'nde alınan kötü sonuçlardan dolayı Bursalılar'dan ve tüm Türkiye'den özür diledi.
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, '% 100 Futbol Özel'de Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen'in sorularını cevaplandırdı. Bursaspor için Bursa Şehri'nin de proje üretmesi gerektiğini belirten Yazıcı, "Mesela Trabzon, Bursa'dan büyük bir şehir değil. Ama Trabzon dediğinizde aklınıza ilk olarak Trabzonspor geliyor. Trabzonspor şehrin de önüne geçmiş. Niye Bursa'da olmasın? Bursa'nın imkanları çok daha fazla" diye konuştu.
Son şampiyon olarak forma reklamı bulamadıklarının altını çizen Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, "Türkiye'de çok enteresan şeyler oluyor. Mesela bizim forma reklamımız yok. Müracaat etmediğimiz hiçbir yer yok. Ben gereken herşeyi yaptım. Aslında şampiyon bir kulübe teklif gelmesi lazım. Malesef bulduğumuz rakamlar çok cüzi rakamlar. Şampiyon olmasak da bulabileceğimiz rakamlar. Her şeyin bir değeri var. Bana gelen tekliflere cevap bile vermedim. Bu iş bu kadar ucuz değil. Bırakın forma reklamını, normal
reklam bile alamıyoruz" şeklinde konuştu.
Ertuğrul Sağlam ile sözleşme yenilemek istediklerini de açıklayan Yazıcı, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Sağlam ile olan devam eden anlaşmamızı daha ileriye taşımak istiyorum. Zannediyorum kendisi de bunu istiyor. Bizim bugüne kadar birbirimizi kırıcı hiçbir şeyimiz olmadı. Avrupa'da aldığımız maçlardan sonra hocamızın üzgün olması çok normaldir. Biz de çok üzgünüz. Bursa'dan ve Türk halkından özür diliyoruz."