Bin 600 Bursaspor Taraftarı İnönü'ye Gidiyor

Bursasporlu taraftarlar kendileri için ayrılan bin 600 biletin tamamını tüketti

Bursasporlu taraftarlar kendileri için ayrılan bin 600 biletin tamamını tüketti. Savaşa gitmediklerini belirten Teksas Tribün Lideri Selim Kurtulan, "Takımımızı 90 dakika destekleyeceğiz. Onlar da centilmenliğe uyarlarsa olay çıkmaz" dedi.
Bursaspor'un tarihinde ilk kez küme düşmesiyle gün yüzüne çıkan ve her iki taraftarlarının maçlara alınmamasıyla doruğa tırmanan 'Bursaspor-Beşiktaş' gerginliği seneler geçtikçe yerini sükûnete bırakıyor. Uzun yıllardan beri beklenen yarın oynanacak maçta verilmesinin ardından Bursasporlu taraftarlar kendileri için ayrılan bin 600 biletin tamamını günler öncesinden tüketti.
"TEKSAS OLAY ÇIKARMAYA GİTMİYOR"
Fi-Yapı İnönü Stadyumu'na savaşmaya değil, şampiyonluk yolunda Bursaspor'u desteklemeye gittiklerini belirten Teksas Tribün Lideri Selim Kurtulan, "Biletlerin tamamı tükendi. Bin 600 kişi takımımızı 90 dakika destekleyeceğiz. Teksas olay çıkarmaya gelmiyor. Bursaspor'u sonuna kadar destekleyip maçı alıp döneceğiz" diye konuştu.
"HERKESİ CENTİLMENLİĞE DAVET EDİYORUM"
Beşiktaşlı ve Bursasporlu taraftarları centilmenliğe davet eden Kurtulan, "Türk futbolunun kendisini geliştirdiği bu günlerde herkes bilinçli bir şekilde takımını desteklemeli. Federasyon çıkan olaylara değil, sahada ki güzel oyun ve atılan gollere puan veriyor. Biz geçtiğimiz sezon fair-play liginde de şampiyon olmuş bir takımın taraftarlarıyız. Maçın spor kardeşlik barış olduğunu kimse unutmasın. Biz olay çıkmayacağına garanti veririz ama Bursa'daki maçta bir damla küfür olmadı. Onlarda centilmenliğe
uyarlarsa olay çıkmaz" şeklinde konuştu.
"BU DEVLETİN POLİSİ İSTERSE KUŞ UÇURTMAZ"
Güvenlik önlemlerinin yüksek seviyede olacağını hatırlatan Kurtulan, "Bu devletin polisi vardır, isterse kuş uçurtmaz. Bursaspor taraftarları rahatlıkla girer ve çıkar hiç bir olay olmaz. Beşiktaş taraftarı da takımı destekleyecektir" dedi.