Ankaragücü İle Sivasspor Puanları Paylaştı

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Ankaragücü ile Sivasspor ile oynanan karşılaşma 1-1'lik skorla berabere sonuçlandı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat, Sivasspor'un uzun toplarla kalelerinde gol arayacaklarını bildiklerini belirterek, "Biz de bu uzun toplardan dönen toplarla pozisyon bulduk. Planladığımız gibi oldu. Ancak pozisyonları golle sonuçlandıramadık. Önemli olan pozisyona girmektir. Takım olarak bunu başardık" dedi.
Teknik direktör Özat, Ankaragücü'nün yeni bir yapılanma içerisinde olduğunu belirterek, "Bu sene yapılanma sürecindeyiz. Bu sene için iyi bir yapılanma yapıp, seneye bu lige damgasını vuracak oyuncular çıkarmak istiyoruz. Bu sezonu en iyi şekilde tamamlamayı planlıyoruz. Bugün kazanmak istiyorduk, ancak kazanamadık. Kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin. Bu maçta bunu yaptık" diye konuştu.
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise 2 haftadır Ankara'da olduklarını ifade ederek, "Önce Gençlerbirliği, sonra Ankaragücü ile Ankara'da oynadık. Her iki maçta da galibiyeti hedefliyorduk, ancak olmadı. Bu maçın çok zor olacağını biliyorduk. Hem Gençlerbirliği hem de Ankaragücü maçından ölü toplardan basit goller yedik. Bugün biraz daha dikkatli olabilseydik, kazanabilirdik. Ligde tutunmak istiyorsak, oynadığımız oyunun çok üstüne çıkmamız gerekiyor. İlk yarıda kalan iki maçı da en iyi şekilde
bitirerek, ilk yarıyı iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.