Süper Lig Ekiplerinin Yeni Gözdesi; Youssef

Spor Toto 2

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Turgutluspor'un sezon öncesi seçmelerinde beğenilerek kadroya dahil edilen 22 yaşındaki Almanya ve Türkiye vatandaşı Youssef Yeşilmen şimdiden süper lige göz kırpıyor.
Annesi Lübnanlı, babası Türk olan Yooussef, FC Schalke 04 kulübünün altyapısından yetişti. Almanya 3. Lig ekiplerinden SSVg Velbert'te profesyonel olarak forma giyen ve son olarak Turgutluspor'un seçmelerine katılarak Kırmızı-siyahlı takıma dahil edilen Youssef, Turgutluspor forması ile 2 frikik golüne imza atarken 2 penaltı yaptırıp 4 golün asistine de imza attı. Turgutlu'da başarılı futbolu ve sakin tavırları ile her kesimin sevgisini kazanan genç yetenek yarım Türkçesi ile takımın maskotu oldu. 4 Yıl
Almanya Milli Takımının Türk asıllı futbolcusu Mesut Özil ile FC Schalke 04 altyapısında top koşturan Yeşilmen ile Özil'in yakın arkadaş oldukları da öğrenildi.
Turgutluspor'u ve Turgutlu'yu çok sevdiğini dile getiren Youssef: "Takımımız çok iyi. Son olarak lider Bandırmaspor'u yenmemiz bizi ateşledi bu uyumu ve arkadaşlığı korumamız halinde şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Turgutluspor'da forma giymekten dolayı çok mutluyum. Hedefim ilerleyen yıllarda bir Süper Lig takımında forma giyip milli takıma kadar yükselmek" şeklinde konuştu.
Öte yandan Bandırmaspor galibiyeti sonrası Kırmızı-siyahlı takım çalışmalarına ara vermeden başladı. Perşembe günü ilk antrenmanını yapan takımda morallerin son derece yüksek olması dikkatlerden kaçmadı. Takıma Cumartesi ve Pazar günü izin verileceği öğrenildi.