Sadri Şener Ts Clup Mağzası Açtı

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, TS Club mağazası açılışına katıldı.

Trabzon Forum AVM'de gerçekleştirilen TS Clup mağazası açılışına Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bordo-mavili yöneticiler ve davetlilerle birlikte taraftarlar katıldı. 17. TS Clup mağazasının açılışın kurdelesini Sadri Şener ile Trabzonspor başkan yardımcısı Necmettin Aytekin, eski başkan yardımcısı Muzaffer Ermiş ve Of Belediye Başkanı Oktay Saral kesti.
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener burada yaptığı açıklamada, TS Clup'ın Trabzonspor kalemleri içinde önemli bir yer tutmaya başladığını belirterek, " TS Club Trabzonspor gelir kalemleri için önemli bir yer tutmaya başladı. Benim hesaplamalarıma göre TS Club toplam 1 yıldaki miktarı iyi bir futbolcu aldırabiliyor. Bunu yavaşça ve sağlıklı bir şekilde büyütmek lazım. Hep teminatlı çalışıyoruz. Yavaş yavaş büyüteceğiz bu halkayı bunların satışı daha çok başarıyla alakalı" dedi.
İstanbul Büyük Şehir Belediyespor'un, Fenerbahçe'ye göre Trabzonspor daha pahalı bilet sattığının hatırlatılması üzerine Şener, "Daha önemli bir kulüp, seyirci sayısı daha yüksek olduğu için böyle bir uygulamaya yapabilirler. Bununla iftihar etmek gerekir. Böyle de bakmak lazım olaya. Bilet fiyatları konusunda bizim bir yetkimiz yok. Misafiriz orada öyle uygun görmüşler. 70 Bin taraftar abartılı bir hedef ama bilmiyorum tabi ki de uygun hava şartları da önemli. Bir kısmı açıktır, ciddi bir seyirci
olacağına inanıyorum" diye konuştu.