Fenerbahçeli Futbolcular Compex Fuarı'nı Gezdi

Fenerbahçeli futbolcular Mamadou Niang, Issiar Dia, Gökay İravul ve Okan Alkan, 35. Uluslararası Compex Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nı ziyaret ettiler.

Fuarda önce Fenercell standını ziyaret eden futbolcular, burada taraftarlara imza dağıtırlarken, daha sonra Türk Telekom standına geçerek, burada yöneltilen soruları bilen taraftarlara imzalı forma ile futbol topu hediye ettiler.
Taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan oyuncular, burada "I can football" bilgisayar oyunu da oynadılar.
Fuar gezisinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Issiar Dia, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Ligde diğer takımların aldıkları neticelerin kendilerini ilgilendirmediğini vurgulayan Dia, "Biz kendi performansımıza odaklanmış durumdayız. Şu anda kazanıyoruz ve sahada her geçen gün artan bir performansımız var. Bunu sürekli ve kalıcı hale getirmek istiyoruz. Sezon sonunda ligi lider bitirip, şampiyon olmak istiyoruz. Hedefimiz bu" dedi.
Basın mensuplarının sakatlığı ile ilgili soruya ise Dia, durumunun düzeldiğini ve bugünden itibaren takımla çalışmalara başlayacağını belirtti. Hafta sonu Kardemir Karabükspor'la yapacakları karşılaşma hakkında da konuşan Dia, ''Hafta sonu bizim için çok önemli bir müsabaka olacak. Zorlu geçecek ama 3 puanla ayrılan taraf biz olmak istiyoruz. Seyircimizle beraber maçtan galip çıkacağımızı düşünüyorum" dedi.
35. Uluslararası Compex Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nı ziyaretlerinde kendilerine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti belirten Dia, "İlgiden gerçekten çok mutlu olduk. Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu her fırsatta görüyoruz. Burada da bir kez daha görme şansımız oldu. Bir fuar olmasına rağmen taraftarımız yalnız bırakmadı. Bize her oldukları yerde büyük moral ve motivasyon veriyorlar" ifade etti.
Basın mensuplarının Niang ile birlikte Türkiye'ye alışıp alışmadıkları sorusuna ise Dia, "Burada olmak çok güzel. Herkes çok sıcak. Ülkenin diğer yerlerini keşfetme şansımız olmadı, ama merak ettiğim çok yer var" diye cevap verdi.