Emenike'ye Teklif Yok

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Futbolcumuz Emenike'nin satışı ile ilgili ligdeki bazı kulüpler ile görüştüğümüz haberleri doğruyu yansıtmıyor" dedi

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Futbolcumuz Emenike'nin satışı ile ilgili ligdeki bazı kulüpler ile görüştüğümüz haberleri doğruyu yansıtmıyor" dedi.
Tankut, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bu sezon ortaya koyduğu üstün performansla Süper Lig'in gözde futbolcuları arasında yer alan Nijeryalı futbolcumuz Emmanuel Emenike'nin satışı ile ilgili bazı yayın kuruluşlarında bazı kulüpler ile görüştükleri haberlerinin doğruyu yansıtmamaktadır" dedi.
Hiçbir kulüpten de teklif almadıklarını anlatan Tankut, şöyle dedi:
"Emenike ile ilgili bazı kulüp yöneticileri ile görüştüğümüz yazıldı. Hatta bir internet sitesinde Fenerbahçe ile anlaştığımız yazıldı. Bu haberler doğruyu yansıtmıyor. Emenike bizim futbolcumuzdur. Hiç bir takımla yada yöneticisi ile görüşmedik. Hiç bir takımdan da resmi bir teklif almadık. Bu tür haberler bizim moralimizi bozamayacak. Kardemir Karabükspor bu tür haberler ile sarsılacak bir takım değildir. Bu tür haberlerin kasıtlı çıkarıldığına inanıyoruz. Bizim önümüzde önemli maçlar var. Sahaya çıkıp
bize yakışır şekilde oynayacağız."
Tankut, bugün futbolculardan Şenol Akın'ın İstanbul'da ameliyat olduğunu kendisine geçmiş olsun diklerini ilettiklerini kaydetti.
(YE-YŞR-ERS-S)