Bursaspor'a Beşiktaş Maçı Öncesi Taraftar Desteği

Spor Toto Süper Lig'in 15

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi yeşil-beyazlı takım ziyaretçi akınına uğradı.
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve futbolcular ziyaretçilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Pazar günü İnönü Stadı'nda oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdüren Bursaspor bugün ziyaretçi akınına uğradı. İlk olarak Nilüfer İş Okulu öğrencileri, yeşil-beyazlı takıma iade-i ziyarette bulundu. Ardından Bulgaristan Cebel'den gelen Hak ve Özgürlükler Hareketi Cebel temsilciliğinden bir grup, Ertuğrul Sağlam ve talebelerini ziyaret etti. Cebel'den gelen grup Bulgar kaleci İvankov ile
sohbet etti.
BAYAN FUTBOLCULAR MAÇ İSTEDİ
Hüseyin Özdilek Meslek Lisesi Bayan Futbol Takımı da Sağlam ve futbolcuları ziyaret etti. Bayan futbolcular Ertuğrul Sağlam'dan maç talep etti. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji bölümünden bir grup öğretim üyesi ve hasta da Bursaspor'u ziyaret ederek zorlu Beşiktaş maçı öncesi takıma moral verdi.
İlk 20 dakikalık bölümünün basına açık olduğu antrenmanda futbolcular saha ortasındaki toplantının ardından pas çalışması yaptı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, kaleciler ile özel olarak ilgilendi.
Sercan Yıldırım, Kayserispor maçının ardından ilk kez takımla birlikte çalıştı. Antrenmanın basın kapalı bölümünde ise Bursaspor, Beşiktaş maçının taktik provasını yaptı.