Beşiktaş'ta Bursaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Beşiktaş, CSKA Sofya maçının ardından Bursaspor ile ligde yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

CSKA Sofya maçında forma giyen oyuncuların ısınma koşularıyla tamamladığı antrenmanda diğer futbolcular, çeşitli pas çalışmaları yaptı. Takım son bölümde çift kale maç oynayarak günü tamamladı.
CSKA Sofya maçında sakatlanan Cenk Gönen, Tabata ve Nobre'nin yanı sıra tedavileri süren Rüştü Reçber, Bobo, Ekrem Dağ, Onur Bayramoğlu ve Nihat Kahveci bugünkü idmana katılmadı. İzinli olan Yusuf Şimşek'in dışında Guti ve Mehmet Aurelio dinlendirildikleri için bugünkü antrenmanda yer almadı. Quaresma, Sivok ve Ferrari ise takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalıştı.
Sakat futbolcuların durumuyla ilgili bilgi veren kulüp doktoru Devrim Urgun, Nobre'nin sağ diz iç yan bağlarında esneme olduğunu, Cenk'in ise bel spazmı geçirdiğini söyledi. İki futbolcumuzun durumunun çekilecek MR sonrasında netleşeceğini ifade eden Urgun, CSKA Sofya maçında sakatlanan bir diğer futbolcu Tabata'nın ise sol üst baldırına aldığı darbe neticesinde kas içinde kanama meydana geldiğini ve Brezilyalı oyuncunun tedavisine başlandığını belirtti.
Siyah-beyazlılar, Pazar günü saat 14.00'te oynanacak Bursaspor maçı için yarın 18.30'da son antrenmanını yapacak ve kampa girecek.