Samsunspor Maçı Öncesi Giresunspor'da Hedef Mutlak Galibiyet

Giresunspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, hafta sonu oynayacakları Samsunspor karşılaşmasının kendileri için bir dönüm noktası olacağını söyledi.

Bank Asya 1. Lig'de hafta sonu kendi evlerinde oynayacakları Samsunspor maçında mutlak 3 puan hedeflediklerini kaydeden Giresunspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, "Demoralize bir durumdayız. Üzüntülüyüz, sıkıntılarımız var. Ancak öyle bir haftaya girdik ki çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Bütün sıkıntılarımızı bir kenara bırakıp Samsunspor maçına odaklandık. Bu karşılaşmadan üç puanla ayrılmak Giresunspor için çok önemlidir" dedi.
Taraftarı kazanmak adına Samsunspor maçından galibiyetle ayrılacaklarını iddialı bir şekilde ifade eden Kaya "Takımla taraftar bir bütündür. Saha içi mücadele kadar saha dışı desteği de çok önemsiyoruz. Bu sebeple taraftarımızı kazanmak adına bu maçtan galibiyetle ayrılacağız. Taraftarımızı sahadan boynu bükük göndermeyeceğiz. Çok iddialı söylüyorum bu maçtan üç puanla ayrılacağız" diye konuştu.
Takımda Tolga Seyhan'ın dışında bir eksik olmadığını da belirten teknik direktör Kaya "Takımda sadece Tolga'nın sakatlığı bulunuyor. Tolga sakatlığı nedeniyle uzun bir süre aramızda olamayacak. Bunun dışında eksiğimiz bulunmamaktadır" şeklinde konuştu.
Teknik direktör Hüsnü Özkara'nın istifasının ardından geldiği Giresunspor'da iki önemli eksik tespit ettiğini ve kısmen bu eksiklerin giderildiğini de ifade eden Kaya, "Geldiğimde takımda tekniksel anlayış olmadığını ve çok bireysel oynandığını tespit ettim. İki antrenman sonra da çıktığımız Rizespor karşılaşmasında bu eksiklerin kısmen giderilmiş olduğunu gördüm. Özellikle Rizespor karşılaşmasının ikinci yarısında bireysellikten uzak daha tekniksel anlayışın sahaya yansımasıyla takım ruhunun kısmen
oluştuğunu gördük. Samsunspor karşılaşmasına kadarda 5-6 antrenman daha yapacağız. Bu eksiklerimizin biraz daha giderilmiş ve takım ruhunun oluşmuş olduğunu göreceğiz" ifadelerini kullandı.