Lazio Lugano’yu neden almadı?

Transfer döneminde Fenerbahçeli oyuncuyu renklerine katmak isteyen Lazio’nun Başkanı Claudio Lotito, “Lugano’yla anlaşmadık çünkü sadece parayla ilgileniyordu. Bana Fenerbahçe’ye dönmek istemediğini söylemişti” diye konuştu

 

Fenerbahç ; e ile sö ; zleşmesi sona erdikten sonra birç ; ok kulü ; ple transfer gö ; rü ; şmeleri yapan , fakat bir sonuç ; alamayan ve tekrar sarı-lacivertlilerle anlaşan Diego Lugano iç ; in İtalya ' dan şok sö ; zler geldi .
Uruguaylı futbolcunun transfer konusunda adının ciddi olarak anıldığı Lazio Başkanı Claudio Lotito , Radio Radio adlı radyoya yaptığı aç ; ıklamada &ldquo ; Lugano sadece parayla ilgileniyordu . O yü ; zden anlaşamadık&rdquo ; diye konuştu .
&ldquo ; Birkaç ; hafta ö ; nce Lugano ' yla anlaşmaya ç ; ok yakındım . Ama sonradan fikrimi değiştirdim . Ç ; ü ; nkü ; bende sadece para iç ; in oynuyormuş izlenimini uyandırdı&rdquo ; şeklindeki ifadeler kullanan Lotito , &ldquo ; Bana Fenerbahç ; e ' ye dö ; nmek istemediğini sö ; yledi . Ama daha sonra fazla para ö ; nerdiler , o da yeniden anlaştı . Bu benim Lazio ' da istediğim tarzda bir oyuncu değil&rdquo ; dedi .
İtalyan kulü ; bü ; nü ; n başkanı , bu sö ; zleriyle Uruguaylı futbolcunun Fenerbahç ; e ' ye sadece daha ç ; ok para kazanmak iç ; in gittiğini iddia etti .

' İSTEMEDİK ' DEMİŞLERDİ
Lazio Sportif Direktö ; rü ; Igli Tare , La Lazio Siamo Noi adlı internet sitesine ağustos ayında yaptığı aç ; ıklamasında &ldquo ; Lugano hiç ; bir zaman bizim transfer listemizde yer almadı . Bir defans oyuncusuyla gö ; rü ; şmelerde bulunduğumuz doğru . Ama Lugano ile bir temasımız olmadı&rdquo ; şeklinde ifadeler kullanmıştı .