Denizli'nin dahi planı

Mustafa Denizli'nin CSKA Moskova maçındaki parolası belli oldu: Yenemiyorsan yenilme...

Ligde liderin çok uzağında kalan, Şampiyonlar Ligi’ne de Manchester United yenilgisi ile başlayan Beşiktaş için CSKA Moskova maçının çok büyük önemi var. Kötü gidişe son vermek açısından kader niteliğinde olan Şampiyonlar Ligi maçında Kartal’ın parolası en az 1 puan üzerine kurulu... Alınacak beraberliğin bile çok önemli olduğunu belirten teknik direktör Mustafa Denizli’nin planı özetle şöyle: Tek forvet sahaya çıkıp savunma ve orta alanı kalabalık tutmak... Kontrataklarla gol aramak.

Tek forveti düşünen Beşiktaş’ta Denizli’nin ilk 11’de şans vermeyi planladığı isim ise Mert Nobre. Her ne kadar Brezilyalı golcü sakatlıktan yeni çıksa da Bobo’nun formsuzluğu onu ön plana çıkarıyor. Ayrıca Mert Nobre’nin presleriyle rakip savunmayı yıpratması da artı olarak görülüyor. Mustafa Denizli’nin Nihat Kahveci’yi de yarınki karşılaşmaya özel olarak hazırladığı ve sağ kanatta da Filip Holosko ile Serdar Özkan arasında kararsızlık yaşadığı belirtiliyor. Mustafa Hoca, sakatlıktan yeni kurtulan Yusuf’u maçın gidişatına göre sonradan oyuna almayı planlıyor.

Her maça özel taktik ile futbolcularını hazırlayan Denizli'nin, CSKA maçı için hazırladığı 'Yenemiyorsan yenilme' taktiğinin başarılı olup olmayacağı merak konusu