Ferruh Nayman; 'Sezon başında yaptığımız transferlerden verim almaya başladık.'

Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, Diyarbakırspor'u farklı mağlup ederek 3 puan almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Yapılan çalışmaların yavaş yavaş sonuç vermeye başladığının altını çizen Nayman, "Şu anda 3'ncü sıradayız. 7 haftada 13 puan topladık. Bundan iyisi Şam'da kayısı. Nihayet Bursaspor ligin iyi bir takımına patladı, mutluyuz. İyi bir netice aldık ve bunun devamını istiyoruz. Takım yavaş yerine oturuyor. Sezon başında yaptığımız transferlerden verim almaya başladık. Hep böyle gitmesi için dua ediyoruz" dedi.
Farklı mağlubiyeti değerlendiren Nayman, "Futbol 3 neticeli bir oyun, ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Biz biraz daha iyi futbol oynadık ve şansımız da yardım etti. Bizim durumumuz her gün iyiye gidiyor. Bu skorlardan belli" diye konuştu.
Yeşil-beyazlı takımın 2 hafta üst üste deplasman Manisaspor ve Denizlispor ile karşılaşacak olması hakkında konuşan Nayman, "Manisaspor iyi bir takım ve kaliteli futbol oynuyorlar. Burada yaptığımız hazırlık maçında beraberlik golünü son dakikada yakaladık. Biz bu havayla inşallah deplasmanda Manisaspor'u mağlup ederiz. Manisaspor maçından moralli ayrılırsak Denizlispor maçı bizim için kolay olacaktır" şeklinde konuştu.