Fener taraftarının sesini dinledi

Fenerbahçe Kulübü, taraftarlarının pahalı olduğu için protesto ettiği kale arkası tribün bilet fiyatlarında indirime gitti.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Fenerbahçe'nin, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi ve derbi karşılaşmaları dışındaki maçlarda kale arkası Türk Telekom ve Migros tribünlerinin bilet fiyatlarının 55 liradan, 44 liraya indirildiği bildirildi. "Coşkumuza Ortak Olun" başlığıyla yapılan açıklamada, şöyle denildi:"Futbol takımımız, tam 45 yıl aradan sonra, bir kez daha 7 maçta 7galibiyetlik muhteşem bir seriyle sezona başlamıştır. Hedefimiz bu başarıyı bundan sonraki maçlarda da devam ettirmek ve sezon sonunda mutlu sona ulaşmaktır. Bu büyük coşkumuza ortak olmanıza katkı sağlamak için bilet fiyatlarında yeni bir düzenlemeye gidilmiştir. Takımımızın Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi ve derbi karşılaşmaları dışındaki maçlarda kale arkası Türk Telekom ve Migros tribünleri bilet fiyatları 55 liradan 44 liraya indirilmiştir. Büyük Fenerbahçe taraftarının tüm dünya kulüplerine örnek olan desteğini her zaman olduğu gibi bu sezonda da arkamızda göreceğimize inancımız tamdır."

 

Fenerbahçe Kulübü, sezon başında kale arkası tribün biletlerini 55 lira olarak açıklayınca, taraftarlar pahalı olduğu gerekçesiyle bunu protesto etmiş ve yönetimden kale arkası tribün biletlerinde indirim yapmasını istemişti.