İşte son dakika transferleri

Futbolda 2009-2010 sezonu birinci transfer dönemi sona erdi. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun daha önce aldığı karara göre, 8 Haziranda başlayan 2009-2010 sezonu birinci transfer dönemi süresi bugün saat 18.00'de bitti. Ara transfer olarak adlandırılan ikinci transfer dönemi ise 4 Ocak-1 Şubat 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 

ANKARAGÜ ; CÜ ; YASER ŞOKU YAŞADI
Ankaragü ; cü ; Başkanı Ahmet Gö ; kç ; ek ' in Galatasaray ' dan kiraladıklarını aç ; ıkladığı Yaser Yıldız ' da son dakika gelişmesi yaşandı

Ankaragü ; cü ; Başkanı Ahmet Gö ; kç ; ek ' in Galatasaray ' dan kiraladıklarını aç ; ıkladığı Yaser Yıldız , sarı kırmızılılar tarafından transfer ettikleri Ufuk Ceylan ' a karşılık olarak Manisaspor ' a verildi .


YABANCILAR SAĞLAM SÖ ; ZLEŞME YAPMIŞ GÖ ; NDEREMEDİK
Ankaragü ; cü ; Kulü ; bü ; Başkanı Ahmet Gö ; kç ; ek , transfer dö ; neminin sona ermesinin ardından gazetecilere yaptığı aç ; ıklamada , Ankaraspor ' dan Mehmet Ç ; akır , Hü ; rriyet Gü ; cer , Muhammet Hanifi Yoldaş ve Risp ' in yanı sıra Galatasaray ' dan Yaser Yıldız ile Arjantin Birinci Ligi takımlarından Atletico Bansield ' de forma giyen 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ariel Broggi ' yi kiralık olarak renklerine bağladıklarını sö ; yledi .
Fakat , ilerleyen saatlerde Galatasaray , Yaser Yıldız ' ı , Ufuk Ceylan karşılığında Manisaspor ' a verdi .

Transferleri bu şekilde tamamlamak zorunda kaldıklarını ifade eden Gö ; kç ; ek , ' ' Transferin son gü ; nü ; olması nedeniyle yapabileceğimiz başka bir şey yoktu . Ankaragü ; cü ; ' nü ; n bizden ö ; nceki yö ; netiminin yabancı oyuncularla yapmış olduğu sö ; zleşmelerdeki ağır maddelerden dolayı yabancı kontenjanımızı boşaltamadık . Calvin Sosibo ile ise karşılıklı olarak sö ; zleşmeyi fesh ettik ' ' dedi .

İŞTE FUTBOLCULARIN YENİ TAKIMLARI . .

B . Zita Mbanangoye - Sivasspor
Heath Pearce - Bursaspor
Hasan Sö ; nmez - Antalyaspor
Necati Ateş - Antalyaspor
Ufuk Ceylan - Galatasaray
Caner Erkin - Galatasaray
Yaser Yıldız - Manisaspor
Mehmet Gü ; ven - Manisaspor
Orkun Usak - Manisaspor
Alparslan Erdem - Kayserispor
Emre Toraman - Kasımpaşa
Cenk İşler - Kasımpaşa
Azar Karadaş - Kasımpaşa
Murat Erdoğan - Kasımpaşa
Koray Avcı - Kasımpaşa
Risp - Ankaragü ; cü ;
M . Hanifi Yoldaş - Ankaragü ; cü ;
Ariel Broggi -Ankaragü ; cü ;
Mehmet Ç ; akır - Ankaragü ; cü ;
Hü ; rriyet Gü ; ç ; er - Ankaragü ; cü ;