Haydi aslanlar! Haydi kanaryalar!

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Fenerbahçe,ve Galatasaray bu akşam ilk sınavlarına çıkyor.(H) Grubu'nda yer alan temsilcimiz Fenerbahçe ilk maçını Hollanda temsilcisi Twente ile yapacak.UEFA Avrupa Ligi'nin F Grubu'nda yer alan diğer temsilcimiz Galatasaray ise ilk maçını deplasmanda, Yunan ekibi Panathinaikos ile yapacak.

  Fenerbahç ; e Şü ; krü ; Saracoğlu Stadı ' nda oynanacak ve saat 22 . 05 ' te başlayacak olan mü ; cadeleyi , İsviç ; re Futbol Federasyonu´ ; ndan Claudio Circhetta yö ; netecek .

FENERBAHÇ ; E İYİ BAŞLAMAK İSTİYOR
UEFA Avrupa Ligi ( H ) Grubu ' ndaki ilk maç ; ında İstanbul ' da Hollanda ' nın Twente takımıyla karşılaşacak Fenerbahç ; e , lige galibiyetle başlamak istiyor . Turkcell Sü ; per Lig ' de 5 maç ; ta 5 galibiyet alarak , sezona iyi bir başlangıç ; yapan sarı-lacivertliler , Twente ' yi yenerek UEFA Avrupa Ligi ' ne de iyi bir başlangıç ; yapmayı hedefliyor .

FENERBAHÇ ; E VE TWENTE KARŞILAŞMASININ MUHTEMEL 11 ' LERi

FENERBAHÇ ; E

Volkan Demirel
Gö ; khan
Lugano
Bilica
Roberto Carlos ( Vederson )
Mehmet Topuz ( Kazım )
Cristian
Emre
Dos Santos
Alex
Gü ; iza

TWENTE

Boschker
Stam
Wisgerhof
Douglas
Kuiper
Tiote
Janssen
Perez
Ruiz
N ' Kufo
Stoch

STAT : Şü ; krü ; Saracaoğlu
SAAT : 22 : 05
HAKEM : Claudio Circhetta
YAYIN : Euro Futbol ( D-Smart )


GALATASARAY - PANATHINAKOS KARŞILAŞMASI

OAKA Stadı ' nda oynanacak ve saat 20 : 00 ' de başlayacak mü ; cadeleyi İtalya Futbol Federasyonu ' ndan Paolo Tagliavento yö ; netecek .
Turkcell Sü ; per Lig ' e 5 ' te 5 yaparak mü ; thiş bir giriş yapan ve Avrupa Ligi ' nde de hedefini final olarak belirleyen Galatasaray , Yunanistan deplasmanından iyi bir sonuç ; la dö ; nerek , grup liderliği iç ; in avantaj yakalamanın peşinde .

SORUN SAVUNMADA . . .
Sarı-kırmızılı ekipte , gribal enfeksiyon geç ; iren savunma oyuncusu Servet ' in yanı sıra , sakatlıkları sü ; ren Gö ; khan , Linderoth , Aydın ve Ayhan da maç ; kadrosunda yer almadı .

Galatasaray ' ın rakibi Panathinaikos ' da cezalı olan Cisse ' nin dışında eksik bulunmadığı bildirildi . Galatasaray ile Yunan ekibi arasında OAKA Stadı ' nda oynanacak karşılaşmayı , yaklaşık 45 bin taraftarın izleyeceği ö ; ğrenildi .

Maç ; ın bilet fiyatlarının ucuz tutulduğu ve taraftarların 10 ile 60 avro arasında satılan biletlere bü ; yü ; k ilgi gö ; sterdiği ifade edildi .

MUHTEMEL 11 ' LER . . .

PANATHINAIKOS
Galinovic
Bjarsmyr
Vyntra
Sarriegi
Darlas
Katsouranis
Gilberto Silva
Simao
Ninis
Leto
Salpingidis

GALATASARAY
Leo Franco
Emre Gü ; ngö ; r
Emre Aşık
Hakan Balta
Sabri
Mustafa Sarp
Mehmet Topal
Kewell
Keita
Arda
Baros

STAT : OAKA
SAAT : 20 : 00
HAKEM : Paolo Tagliavento
YAYIN : TNT