TFF'den Ankaraspor açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Ankaraspor'la ilgili kararı Disiplin Kurulu'nun vereceğini belirterek 'Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun bundan sonra bu konuyla ilgili vereceği bir karar kalmamıştır' dedi.

 

Ö ; zgener Gö ; kç ; ek ' in eleştirilerine &ldquo ; Bizim ö ; yle ikili polemiğe girmeyi doğru bulan bir yö ; netim tarzımız yok&rdquo ; karşılığını verdi . Ö ; zgener , ' Hukuki sü ; reç ; bitene kadar tedbir kararı devam ediyor . Ankaraspor maç ; larını oynamayacak ' dedi .

Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin , Tü ; rkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Ö ; zgener ve Başkan Vekili Lü ; tfi Arıboğan ' ı makamında kabul etti . Kabulü ; n ardından gazetecilerin Ankaraspor ' un Sü ; per Lig ' den dü ; şü ; rü ; lmesiyle ilgili sorularını yanıtlayan Ö ; zgener , TFF Yö ; netim Kurulu ' nun Ankaraspor ' a ç ; ektiği ihtarın ardından hukuki sü ; recin başladığını sö ; yledi . Bundan sonraki durumu , Futbol Federasyonu hukuk kurullarının vereceği kararın belirleyeceğini ifade eden Ö ; zgener , Ankaraspor ' un maç ; ları iç ; in bu karar ç ; ıkana kadar tedbir kararı bulunduğunu hatırlattı . Ö ; zgener , ' Hukuki sü ; reç ; bitene kadar tedbir kararı devam ediyor . Ankaraspor maç ; larını oynamayacak ' dedi .

POLEMİĞE GİRMEYİ DOĞRU BULMUYORUZ

Ö ; zgener , Ankara Bü ; yü ; kşehir Belediye Başkanı Melih Gö ; kç ; ek ' in Futbol Federasyonuna yö ; nelik eleştirilerinin hatırlatılması ü ; zerine şö ; yle konuştu :

' Bizim ö ; yle ikili polemiğe girmeyi doğru bulan bir yö ; netim tarzımız yok . Neticede Tü ; rkiye Futbol Federasyonu ' nun yö ; netimini belirleyen bir Genel Kurulu var . Bu kararları Genel Kurul veriyor . O kararlara herkesin saygı duyması gerekir . Biz 2011 Haziran ' ına kadar seç ; ildik . O sü ; re sonuna kadar gö ; revimizi en iyi şekilde yapmak iç ; in ç ; aba sarf edeceğiz . '

FUTBOL FEDERASYONU ' NUN VERECEĞİ KARAR KALMADI

Ö ; zgener bir başka soru ü ; zerine de Ankaraspor hakkında disiplin kurulunun karar vereceğini , verilen kararı Tahkim Kurulu ' nun ya onaylayacağını ya da reddedeceğini sö ; yledi . Ö ; zgener , Futbol Federasyonu Yö ; netim Kurulu ' nun bundan sonra bu konuyla ilgili vereceği bir karar kalmadığını kaydetti .